Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Pierwsze screny z Gothic 4

(1/2) > >>

Diego_Zabrze:
Na necie znalazłem pierwsze screny Gothica 4:
Screny z Gothic IV - galeria GothicMad
Co o tym sądzicie??

Dante:
Drogi panie to cie zaskocze...Na początku sam sądziłem i nawiedzałem Isentora, że są screeny G4. A otóż każdy gothic sajt w Polsce oprócz naszego opisał to jako screeny G4. Natomiast większe portale nic nie mówiły o screenach itd. Nawet same Spellbound milczy. No to skąd te screeny? Jest to pokaz mozilwości next-genowego silnika Spellbound a przykład masz tutaj: http://www.meaning-of-art.de/vision_flyer.jpg

Paddy:
Tak to by mogły być screeny od G4 (klimat), i pokazują że jednak gra wyjdzie lepsza niż myślimy a jak nie to zorganizujcie pochodnie i widły a ja zorganizuje bilety  ..........
ale teraz na serio, jak firma zaprzeczy/potwierdzi że to są screeny z G4 to uwierzę a tak nawiasem  skąd taki pomysł że to od tej firmy a nie np. ea? (firmę wybrałem losowo)

Isentor:

--- Cytat: Paddy ---ale teraz na serio, jak firma zaprzeczy/potwierdzi że to są screeny z G4 to uwierzę a tak nawiasem  skąd taki pomysł że to od tej firmy a nie np. ea? (firmę wybrałem losowo)
--- Koniec cytatu ---
Nie zrobi tego bo nie opublikowała screenów do gry gothic 4. W jednym z wywiadów ktoś zapodał materiały prezentujące ich nowy silnik i nie koniecznie musi on przedstawiać g4, może to być po prostu pierwsza lepsza losowa animacja ukazująca jego możliwości. A poza tym czytamy ze zrozumieniem "by Spellbound Entertainment AG". Po prostu polski serwis wpadł na to by przypisać opublikowane screeny gothicowi 4. Czy trafie, nie wiem. Przekonamy się gdy spellbound coś opublikuje.

Pinkiman:
ÂŚmieszne ale ten klimat wygląda strasznie znajomo   Nie wiem co o tym sądzić. Musimy chyba poczekać na pierwsze oficjalne informację, żeby mieć jakąkolwiek pewność.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej