Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gildie G4
Eregrin:
Jak myślicie? Jakie gildie będą w nadchodzącym do nad s G4 ?
Ja uważam, że z pewnością będzie gildia Magów Ognia.
Magowie Ognia, muszą tam być, gdyż byli oni byli porostu w każdej części Gothic.
Najemnicy - mogło by to być wojsko w miastach (Jak w Gothic 3).
Paladyni - konieczność. (G2NK,Gothic 2,Gothic 3(zbroja palka))
Strażnicy miejscy - (Nie mam pojęcia, co tam tak bardzo mnie do nich ciągnie. Hmmmm. Pewnie zabardzo się w Noc Kruka zagrałem palkiem ;))
Hmmm... i co dalej?Nic nie przychodzi mi do głowy... Może wy pomożecie mi coś wymyślić. ;]
bemol05:
Ja bym chciał, żeby byli najemnicy, ale tacy jak w G2, najlepiej, aby im też przewodził Lee
Przydaliby się jacyś barbarzyńcy z gór, lud pustyni, paladyni, magowie ognia i wody, gońcy leśni, nekromanci, orkowie, wojownicy, coś takiego jak arabowie, bandyci, piraci, łowcy nagród( coś takiego jak wiedźmini, tylko że braliby zlecenia i na potwory, i na rasy myślące[ fajnie by było, gdyby było zlecenie na zabicie jakiegiś ważnego polityka i napadałoby się na konwój w lesie ])
Dużo tego bym chciał.
Dante:
Może gildia AA ? xD A tak na poważnie to of corse Armia Królewska (Palaydni oraz straż ), najemnicy , magowie ( Wody , Ognia , Wiatru , Ziemi i Nekromanci ), ludzie lasu ( ala gońce i Druidzi z G3 ), łowcy smoków jako regularne oddziały , jakieś tajemnicze oddzaiły w górach ala zabójcy czy coś... na razie tyle jak coś wymyśle to dopisze :D
Elrond Ñoldor:
Coś ala Assasyni, łowcy głów, dziewic, smoczych pęcherzów, żółwi morskich, żeglarze, rybacka gildia O.o Poniosło mnie.
Ciekawi mnie czy będą inne rasy oprócz orków i ludzi. Oczywiście powinni być Magowie tacy jak wspomniał Dante, elita najróżniejszych rycerzy, począwszy od paladynów i błędnych rycerzów, skończywszy na czymś takim jak wiedźmini i łowcy orków. Koniec.
kubason:
No rzecz jasna Assassyni, ale nie tacy jak w G3, tylko lepsi:D Chodzi mi o takich co wygladają jak w Assassin's Creed, wyspecjalizowani, z różnymi zabawkami pod ręką służącymi do zabijania. I nie całe ich miasta tylko małe wioski lub oboziki, gdzieś daleko w górach lub za wodospadami, w których się ukrywają i odpoczywają:P A w mieście da sięich spotkać np. w jakiś zaułkach jak kogoś mordują:D. A tak po za tym to taki wojsko przypominające Templariusza z "Knight of the Temple"....to na potencjalnej pustyni:P
Na potencjalnej mroźnej krainie chętnie bym spotkał coś jak Nordmarczyk, tylko że lepiej doprawieni, cali zarośnięci i dużo więksi niż reszta ludzi. Z wielkimi chełmami z rogami:P..... .
Na nizninach był chciał spotkać całkiem inne wojska niż paladyni.....podobne, ale nie paladyni. Oni mi już sięserdecznie znudzili.....magowie ognia, ale nieliczni i jako przybysze w tym kraju, a wody jako panowie:D Ludzie lasu, coś jak Gońcy Leśni, ale szaty mają z wilczych skór i mieszkają w wielu obozach. Druidzi mogli by też być.....najemnicy jako obrońcy jakiegoś miejsca(jak w G2)
Piraci to na nizinach i na pustyni:P Ale dużo ich główni w portach i na plażach....
Barbarzyńcy pochodzenia nie wiadomego:D na nizninach i na oblodzonych terenach, wielcy z toporem, ale zbroja nie taka potężna...:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej