Autor Wątek: ... PRZYWRÓCIÆ ÂŻYCIE ...  (Przeczytany 3642 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ... NATALIA ...

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
... PRZYWRÓCIÆ ¯YCIE ...
« dnia: 12 Grudzień 2007, 22:52:39 »
Znaów mam problem Sekob nie żyje jakim kodem go ozywić. (nawet ciała nie ma) potrzebny mi on bo musze dostarczyc Pyrkorowi dowód od Xardaxa ,który jest w skrzyni na farmie Sekoba. jeśli możecie to zaznaczcie mi na mapie gdzie ta farma bo nie wiem czy dobrze wtrafiłam.i jeszcze jedno mam wersje noc kruka jak dostałam sie przez portal to trzeba w wybranych miejscach ustawiac kamyczki by uruchomić teleportacje nie znalazłam wszystkich jak by ktoś mug to też na mapie zaznaczyć była bym wdzięczna.

Offline Dante

• Obywatel
  • Reputacja: 40
  • Are you talking to me bitch?
... PRZYWRÓCIÆ ¯YCIE ...
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Grudzień 2007, 23:00:30 »
Wpisz kod "otwórz słownik języka polskiego i poczytaj troche" bo, aż w oczy bije twoja ortografia. A co do mapek poszukaj na naszym www napewno znajdziesz. Jeżeli nie to farma Sekoba leży na lewo od farmy Onara.Natomiast z kamyszkami był temat na forum NK opcja szukaj nie boli. I jeszcze jedno Noc Kruka nie jest wersją gry tylko dodatkiem do podstawki :P
« Ostatnia zmiana: 13 Grudzień 2007, 13:04:51 wysłana przez Vialomerov »

Forum Tawerny Gothic

... PRZYWRÓCIÆ ¯YCIE ...
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Grudzień 2007, 23:00:30 »

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

... PRZYWRÓCIÆ ¯YCIE ...
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Grudzień 2007, 23:01:40 »
Cytat: ... NATALIA ...
Znaów mam problem Sekob nie żyje jakim kodem go ozywić. (nawet ciała nie ma) potrzebny mi on bo musze dostarczyc Pyrkorowi dowód od Xardaxa ,który jest w skrzyni na farmie Sekoba.
insert Bau_930_Sekob

Cytat: ... NATALIA ...
jeśli możecie to zaznaczcie mi na mapie gdzie ta farma bo nie wiem czy dobrze wtrafiłam.i jeszcze jedno mam wersje noc kruka jak dostałam sie przez portal to trzeba w wybranych miejscach ustawiac kamyczki by uruchomić teleportacje nie znalazłam wszystkich jak by ktoś mug to też na mapie zaznaczyć była bym wdzięczna.
http://gothic.gram.pl/galeria/displayimage...bum=8&pos=2

Offline ... NATALIA ...

• Kret
  • *
... PRZYWRÓCIÆ ¯YCIE ...
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Grudzień 2007, 23:15:06 »
dante po pierwsze to ja mam dysleksje a po drugie tu chyba nie patrzy sie na ortografie tylko na problem zwiazany z grą a tak pozatym to każdy pisze jak mu sie podoba. InsertoR dziękuje za odpowiedzi bardzo pomogły :)

To pisz w Wordzie, albo siedź ze słownikiem. Z dysleksji się można wyleczyć, znam takich co mieli papierek, a teraz piszą poprawnie, wystarczy trochę nad sobą popracować. A jak się ma dysleksję i się z nią nc nie robi, to to szybko ewoluuje w dysmózgowie.  Każdy pisze jak mu się podoba? ZaTsChNiJ TaK PisAÆ To ZoBaTsChySH JakA BeNdzIe ReAkcJa LudU. [Bela]

odrazu mówie PISZE DO TYCH NORMALNYCH . słuchajcie nadal nie moge znalesc tej skrzyni w domu Sekoba sa 2 i jedna otwieram a drugiej nawet wytrychem nie potrafie bo nadal nie mam takich umiejętności wiec która to jest ?

Gwoli ścisłości, bo za pewne do mnie to było - JESTEM NORMALNY :) a jeżeli cię uraził napis trochę wyżej to przepraszam - nie to miałem na celu. [Bela]
« Ostatnia zmiana: 13 Grudzień 2007, 07:50:11 wysłana przez Bela »

Offline momo

• Magnat
  • Reputacja: 87
  • gothiczeQ
... PRZYWRÓCIÆ ¯YCIE ...
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Grudzień 2007, 00:10:30 »
Ja tam się do normalnych raczej nie zaliczam, ale może coś wymyślę.  Nie do końca załapałem o co Ci chodzi, ale raczej o to:
Z naładowaniem klejnotu będzie trochę więcej problemów. Bagienne ziele  można kupić np. u alchemika Constantina (akurat trzy rośliny), Sagitty,  znaleźć przy jeziorku przed majątkiem ziemskim, itp.. Teraz udajemy się  do Pyrokara i mówimy mu o pomyśle Vatrasa. Ten zaczyna się burzyć, że  nie będzie współpracować z Xardasem. Idziemy więc do niego (dla  niekumatych: Xardasa) i opowiadamy mu o pomyśle Vatrasa. Gdy skończymy  zagadujemy do niego znowu i mówimy, że Pyrokar nie chce z nim  współpracować. Daje on nam klucz do skrzyni na farmie Sekoba. Idziemy  więc do jego gospodarstwa. Sekob stoi przed swoim domem. Pytamy się go  co się stało i dowiadujemy się, że poszukiwacze rozgościli się w jego  domu. Wymiatamy „pasożyty” i zabieramy ze skrzyni Xardasa „przekonujący  dowód jego zaufania” (Dwór Idorath) i wychodzimy z chaty. Mówimy  Sekobowi, że jego dom jest pusty (hehehe skrzynia też :)) i tutaj  wszystko wraca do normy. Idziemy do Klasztoru i wręczamy księgę  Pyrokarowi, który dzięki tej księdze idzie „na swoje miejsce”.
TG; rozdz. 3; wiersz (?); php?id=11
amenn

Offline ... NATALIA ...

• Kret
  • *
... PRZYWRÓCIÆ ¯YCIE ...
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Grudzień 2007, 00:24:20 »
tak tylko która to skrzynia bo ja jednej z nich nie potrafie otwierac a druga juz dawno opruzniłam bo jest pusta wiec mozna wpisac jakis kod na ta ksiażke ?

JU¯ ZNALAZ£AM ALE MIMO TO DZIÊKUJE ZA ODP.
« Ostatnia zmiana: 13 Grudzień 2007, 07:50:53 wysłana przez Bela »

Forum Tawerny Gothic

... PRZYWRÓCIÆ ¯YCIE ...
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Grudzień 2007, 00:24:20 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything