Strefa pomocy > Gothic
Konsola
Bury:
A ja to mam takie pyatanie.Jak powtarzać kody bo wpisuje np. "insert itmi_nugget" (bryłka rudy),a potem niechce mi się 20 razy wpisywać to samo,codzi mi o to czy jest jakiś skrót na poprzedni kod np. strzałka w dół lub coś?
Isentor:
--- Cytat: Vulcan ---A ja to mam takie pyatanie.Jak powtarzać kody bo wpisuje np. "insert itmi_nugget" (bryłka rudy),a potem niechce mi się 20 razy wpisywać to samo,codzi mi o to czy jest jakiś skrót na poprzedni kod np. strzałka w dół lub coś?
--- Koniec cytatu ---
Wciskasz klawisz "insert" na klawiaturze.
Dalvengyr:
witam. zwracam sie z problemem, ktorego sam nie moge rozwiazac, chodzi o uruchomienie konsoli. wydaje sie banalne ale sam "marvin" sprawy nie zalatwia, na domiar zlego nie mam nigdzie w pliki gothic.ini parametru test mode. co mam zrobic? gdy wpisuje b_marvin_b_F2 to zamiast konsoli pojawia mi sie dziennik pomozcie
Gunses:
Nic dziwnego...
Musisz wcisnąć B (okno stat) wpisać 'marvin' (bez '') i znowu B (zamykasz okno statystyk) potem wciskasz F2 i już masz konsolę...
PzDr
Dalvengyr:
no wlasnie w tym caly problem.... za kazdym razem gdy w oknie stat wpisuje marvin i jak z niego wychodze to po wcisnieciu F2 zamiast konsoli pojawia mi sie dziennik. moze to wina wersji gry? mam 1.08
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej