Strefa pomocy > Gothic

Konsola

<< < (3/5) > >>

Bela:
Próbuj do skutku, pomalutku wciskając z dużą dokładnością każdą literkę. Mnie też czasem marvin nie wchodzi. Próbuj az ci wskoczy napis w lewym górnym rogu "MARVIN MODE"

Dalvengyr:
przepraszam za moja niedokladnosc w postach. otoz za kazdym razem po tej operacji w rogu pojawia mi sie napis MARVIN-MODE tylko jak wspomnialem wczesniej po nacisnieciu F2 zamiast konsoli wlacza mi sie dziennik

Bela:
A to paskudnie cie gra wykijała. Zapisz stan gry i po kolei każdego Fn klaiwsz próbuj.. może ci się ustawienia klaiwatury pozmieniały w grze czy cuś. Jak nie podziała F1-0 to próbuj inne klawisze na klawiaturze - poza powerem oczywiście, sleep i wake up xD

Gunses:
Klawisz F2 jest przypisany do otwierania konsoli automatycznie. Wejdź w opcje sterowania, może masz przyporządkowany pod F2 dziennik jak tak, to zmień do na inny klawisz np 'J'. Jeżeli miałeś przyporządkowany F2 pod dzienniczek i dasz go np. pod 'J', to F2 powinno sie 'uwolnić' i otwierać konsolę...

PzDr

Dalvengyr:
ech niestety wszustko spelzlo na niczym, robilem reinstalke i nic. poszedlem tropem Gunsesa, zmienilem klawisze przypisane pod dziennik, wpisuje w oknie stat marvin, wychodze pojawia sie marvin-mode to jak naciskam F2 to w ogole nic sie nie pojawia... moze to przez wersje gry, moze pownienem zainstalowac patcha? jakie wy macie wersje, bo moja to 1.08

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej