Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Save do Mrocznych Tajemnic

<< < (2/2)

Rychu4:
Wersje moda ?? to mam 1.00 a cio ?

Neroalex:
czy nie można zrobic jednego tematu z save do mroczne tajemnice przeciez to juz jest 4
ja mam save :
- jak jestesmy magnatem
- przed pradawnymi
- w czasie pradawnych mozemy wybrac sciezke walki lub magi
- po pradawnych [wszystki misjce ukonczone] sciezka walki - innos
- jeszcze kilka innym rozonych

wszystkie save posaidaja ukonczone zzadanie dla diegoa w 1 i 2 rozdziale wiec w 4 zaprosi nas na spotkanie

a co dod wersji moda polecam sciagnac apthce z     poziomkaz.go.pl    w dziiale download

1. 1.00 do 1.01 - 70 mega
2. 1.01 do 1.02 - 1,5 mega        wartosci rpzyblizone
3.1.02 do 1.03 - 1 mega

gra się sama nie wylancza sa nowe bronie i wiele porpawek w dialogach

kolsi:
błagam pomocy
walczyłem z golemem i mnie zabił, a ja jak jakiś noob przez kilka dni nie robiłem zapadowego savea bo mi się nie chciało (Boże ale jestem idiota!!) i jak mnie zabił to oczywiście zamierzałem wczytać gre a tu masz i odruchowo zapisałem gre ;[... teraz nie wiem co zrobić bo poprzedni sav mam bardzo daleko ale kiedyś widziałem taki program chociaż nie wiem czy to do tej serii ale dzięki niemu można było odczytać gre przed zapisaniem! Błagam pomóżcie. Jeśli nie ma takiego czegoś to błagam niech ktoś da mi savea co mam pancerz łowcy orków i jestem ze strażnmikami kopalnii oraz z przemytnikami w dobrych stosuknach (ok 29lvl najlepiej i broń dwuręczna), i jeszcze raz prosze niech się ktoś zlituje

z gróy bardzo dziękuje
Pozdrawiam,

Isentor:
Wciśnij B wpisz marvin i jeszcze raz b. Naciśnij F8 - cud zostałeś wskrzeszony. Wątpię by ktoś fatygował się i zapodawał swój zapis gry skoro możesz naprawić to za pomocą podane przeze mnie kodu. A o takowym programie nigdy nie słyszałem.

kolsi:
wielkie dzięki, wszystko działa, bardzo mi pomogłeś :)

pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej