Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Save do Mrocznych Tajemnic
Rychu4:
Witam wszystkich jestem nowy na forum :P ale do rzeczy mam klopot a mianowicie miałem save do gry ale potem odinstalowalem (bo musialem poniewaz mialem problem z modem) i teraz nie mam save a znowu mi sie nie chce przechodzic :/ nie musi byc save do konca gry :p tylko do momentu wybrania 1 z gildii bo wtedy wlasnie odinstalowalem :P
Prosze pomozcie jesli ktos ma save niech mi da jesli nie mozna na forum to niech ze mna zagada na gg 10876001
Paddy:
Biedaku, ja musiaĂem przechodziÂŚ 6 razy do tego momentu bo teĂ miaĂem problemy i co daĂem od nowa bez problemu bo kocham seri Gothic przechodz kaĂdĂ czĂÂŚ co najmniej 10 razy!!!!!
(konkretnie 1 9 razy G2 z dodatkiem 13 razy a G3 gram teraz drugi raz)
edit: masz racje, jestem "maniakiem" Gothic'a....
Rychu4:
Oki spróbuje przejść sobie od nowa ale jeśli jednak znajdzie się ktoś z tym że savem to niech do mnie napisze na gg które jest w poprzednim poście :P
Paddy to ty nieźle musisz w to klepać :P
Rychu4:
Eee kolejny problem nie chce pisac nowego watku . A mianowicie gralem od nowa i teraz mam takie cos ze kiedy chce wczytac gre pokazuje mi sie blad i gra sie wylacza a bylem tak daleko save wciaz mam a wiec czy ktos mial podobny problem i czy da sie jakos temu zaradzic ???
Paddy:
a wersje jakom masz???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej