Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

fajna akcja

<< < (3/5) > >>

arts1991:
Jesli chodzi o mnie to zrobiłem walke w Khorinis  
"(Ludzie vs  Orki )
To wtedy byla wspaniala wojna głównie jak Lord Hagen wałił do 90 orków

Radagast:
Ja jak mi się nudzi, to wpisuję sobie kody na zbroję miecz, ustawiam sobie siłę itp.
A potem wybijam wszystkich z Khorinis

Infernal:

--- Cytat: ..::Bezimienny::.. ---Hymmm.....<mysli>

Po pierwsze: Wiesz co to jest zdanie?! Zazwyczaj ono nie ciągnie się od początku do końca tylko po paru słowach!

Po drugie: Może byś był miły używać alta jak jest jakieś słowo ze znakiem polskim takim jak ż, ź, ć, ó dalej chyba nie musze wymieniać?!

A co do twojego posta to szczerzę mówiąc chciałbym to zobaczyć:P ale dziwi mnie że orkowie sobie tak po prostu chodzili po całym Khorinis, a nie stali w jednym miejscu. Ale przy użyciu odpowiednich kodów nie trudno o taką akcję wież mi:P

PzDr i popracuj nad budową zdań!

A ty nie baw się w moderatora, bo jak na razie to nim nie jesteś. - Bela
--- Koniec cytatu ---
Hmm, żal...budowa zdań? Polonista się znalazł.Ty to byś mógł popracować nad ortografią i też byś używał polskich znaków a nie czepiasz się innych, bo to "wież mi" bardzo ciekawie wygląda, a jeszcze lepiej "musze" i "PzDr".
Sam nie jesteś lepszy więc się nie czepiaj.Używaj polskich znaków, czyli nie żadne "musze".
Pisz pełnymi zrozumiałymi słowami, czyli bez "PzDr"
Zwracaj uwagę na wymianę "RZ" na "R", czyli w tym przypadku nie pisz czegoś takiego jak "wież mi"
I widzisz jak to jest?Polonisto...

@Topic
Więc co do fajnych akcji w Gothic'u to może być wiele możliwości i zabawy, a wszystko opiera się na MARVIN, F2 no i komendzie INSERT #
A swoją drogą to dopiero po wpisaniu kodu na smoki w Khorinis zauważyłem że te gady nie latają 0_o tylko się przenoszą w powietrzu (takie niby latanie).

Uchiha Sasuke:
Kiedy mi się nudzi wpisuje ody na Lee okło 100 potem na 00 smoków i ściągam te smoki do Lee jadka jakich mało t samo robie w mieście  

Casano:

--- Cytuj ---Kiedy mi się nudzi wpisuje ody na Lee okło 100 potem na 00 smoków i ściągam te smoki do Lee jadka jakich mało t samo robie w mieście
--- Koniec cytatu ---

Czy ty masz jakieś problemy? O co Tobie chodzi? Czy ktoś coś Ci zrobił? Lepiej dla Ciebie i twojej przyszłości na forum będzie, jeżeli przystopujesz z pisania tego typu postów, które w ogóle się nie prezentują, a jedynie ośmieszają twoja osobe. Taka rada na przyszłość

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej