Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
fajna akcja
jureus:
wie zrobiłem fajna akcje znalazłem kody w necie na orkowych zwadowców i postacie wiec wyprodukowałem 80 akilów uzbroiłem ich w miecze paladyna przebrałem ich w zbroje paladyna i wszytkie postacie nastepnie wyprodukowałem 90 orków zwiadowców strzeliłem do jednego z nich i zaczołem uciekac na farme gdzie było to wojo i widzałem walke fajnie było wygrali orkowie potem zaczeli chodzic po domu akila i zabrali wszytko co mozna zabrac i uciekli potem poszedłem do tawerny a patrze a tu to samo wszyscy sa martwy zabrali jedzenie co lezało na stołach wiem ze oni bo lezał jeden matwy ork potem udałem sie ze strachu na farme onara patrze a tu najemnicy matwi i wszyscy na ziemi nie ma nic zadnej broni przeszykałem ciała i nic nie było ale wielu orków padło wiec bawiłem sie dalej wyprodukowałem orków i dzieki o zanieniłem sie w orka i razem niemi zaczołem isc patrze oni ida w strone klasztoru zarem z niemi walczyłem i zbobyliśmy ten obiekt ale musiałem długo wpisywać kody na orków potem udałem sie z orkami na khorinis ale było fajnie ludzie uciekli na farme lobarta a ja razem z niemi ale była rzeznia super paladyni zgnieli a ludzie i straznicy miejscy dali noge zrobiliscie kiedys cos takiego lub cos podobnego?
Kjamilex:
W gothicu to nietrudno o taką akcję, wystarczy tylko znać kody i trochę popracować
Ja tam kodów do przechodzenia gry nie używam, ale właśnie do takiej zabawy jak nie mam co robić. Save -> kody -> zabawa
Raz postanowiłem zobaczyć, jak to by było, jakby smoki zaatakowały Khorinis. Wpisałem kody, zapodałem parę tych bestii i patrzyłem. A te, ni z tąd ni z owąd, smoki poszły w cholerę za miasto. Poszedłem za nimi, a one kiedy dotarły na farmę Onara, wyzabijały najemników i stanęły jak przymurowane do ziemi. Szczerze mówiąc, tego się nie spodziewałem... że smoki nie lubią najemników xD. Było jeszcze wiele takich akcji, np. napad Najemników na Khorinis, odwrotnie (paladynów na farmy) itp. Niezła przy tym nieraz zabawa, ujawniają się najśmieszniejsze bugi gry.
Kjamilex
PS. Popracuj trochę na swoją pisownią, nie żeby jakaś tragedia, ale niektóre rzeczy ciężko wywnioskować z tekstu.
kubason:
Hymmm.....<mysli>
Po pierwsze: Wiesz co to jest zdanie?! Zazwyczaj ono nie ciągnie się od początku do końca tylko po paru słowach!
Po drugie: Może byś był miły używać alta jak jest jakieś słowo ze znakiem polskim takim jak ż, ź, ć, ó dalej chyba nie musze wymieniać?!
A co do twojego posta to szczerzę mówiąc chciałbym to zobaczyć:P ale dziwi mnie że orkowie sobie tak po prostu chodzili po całym Khorinis, a nie stali w jednym miejscu. Ale przy użyciu odpowiednich kodów nie trudno o taką akcję wież mi:P
PzDr i popracuj nad budową zdań!!!!
A ty nie baw się w moderatora, bo jak na razie to nim nie jesteś. - Bela
Gunses:
A mi to się podoba, fajnie takie coś można zrobić. Lubie właśnie bawić się ( nie czytaj grać) na kodach. Tylko to trochę nie fair. Jeżeli chcesz zobaczyć czy np. 90 orków pokona 90 paladynów to nie dodawaj orków, bo jak czytam że walcząc z Magami Ognia dodawałeś orków a to nie jest fair. Ogólnie pomysł fajny, jak możecie dać mi kody na smoki i orków oraz jakiegoś chłopa to też bym się w takie coś pobawił.
PzDr
Paweł Mag Innosa:
Takie akcje to metoda na nudy. Raz jak grałem w gothica zrobiłem walkę ludzie z portu vs krwiopijce, wtedy było super krwiopijce przegrały, ale wtedy zrobiłem bijatykę, przemieniłem się w obywatelkę i zamordowałem człowiek, potem przemieniłem się w siebie, obywatelka zaczeła uciekać, a ludzie ją gonić i wszyscy wpadli do morza w porcie, wtedy było nieźle ludzie pływali w około, a niektórzy biegali pod wodą.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej