Tawerna Gothic > Serwis

Poszukiwani chętni

<< < (2/7) > >>

Boba Fett:
Jako, że mam naprawdę mało czasu, a w mojej rodzinie jest żałoba pragnę poinformować, że Elanor i Arthas mogą już zacząć swoją pracę. Chcę wam podziękować za zgłoszenia i życzyć wielu miłych godzin przy czytaniu.  

A teraz trochę na temat oceniania.
- Najważniejszą rzeczą jest to, byście wszystkie opowiadania oceniali tak samo, czyli musicie zachować bezstronność.
- Podczas krytyki musicie brać pod uwagę stylistykę samego dzieła. Jeżeli opowiadanie ma wciągającą fabułę a pisownią jest już bardzo kiepsko, to takie opowiadanie raczej odpada. Nie chcemy umieszczać słabych prac.
- Opowiadanie musi mieć związek ze światem Gothica!
- Opowiadanie musi być w pełni skończone (przynajmniej jedna część, nie brać pod uwagę kolejnej części opka, któa jest dopiero pisana). Czyli jak widzicie, że praca ma tylko jeden rozdział, to odpuście sobie czytanie i oszczędźcie czas na inne dzieła.
- Bierzcie też pod uwagę dzieła wytypowane w konkursie na najlepsze dzieło pisemne (wiem, wiem, mało było typów, ale taki jest regulamin).

Wymagane jest od was, byście czynnie czytali te opka i nie obudzili się za kilka miesięcy z tym. Gdy już dokonacie ocen, wysyłacie mi PW z zawiadomieniem, że skończyliście.

Ps. Prosiłbym Cię też Arthasa, byś pozłączał rozdziały całych opek w jedność (dla porządku).

Pozdrawiam  

Boba Fett

Casano:
Spróbuje również, w między czasie pomóc, naszym pracownikom...:)

Temat zamykam do odwołania. Są już wybrani a czas naboru już się skończył. - [Boba Fett]

Boba Fett:
Temat otworzyłem na pewien czas.
Chciałbym się bowiem dowiedzieć, jak wam idzie czytanie opowiadań? Minął już tydzień i chciałbym się spodziewać jakichś efektów (PW żadnych nie odstaję...). Bardzo proszę dwie osoby wybrane do tego zadania, by tutaj odpowiedziały i napisały:
- Ile już na oko opowiadań przeczytały
- Czy mają już jakieś na oku, by dać je w tej piątce?

Chciałbym tylko dodać, że panią Elanor bardzo rzadko widuję na forum. Mam skrytą nadzieję, że już coś zrobiła, gdyż sama się zgłosiła. A jeśli nic, to znaczy, że to była obietnica bez pokrycia (i szczerze się zawiodę na naszej pani).

Ps. Proszę (!!) nie odpoisywać tutaj, ze jesteście chętni do wybierania prac, bo skład już mamy.   Za takie niepotrzebne zgłsozenia osobiście ukarzę.

Pozdrawiam

Fett

Ciern:
Ja w sumie mógłbym kogoś zastąpić jeżeli nie wywiązywał by się z tego obowiązku. Sam napisałem jedno opowiadanie i chętnie przeczytam wszystkie.

Umiesz czytać ze zrozumieniem? To przeczytaj post wyżej dokładnie, skład już jest wybrany, BF wyraźnie to podkreślił. [Arthas] Umiem, ale ty raczej nie. Napisałem że jakby ktoś nie wywiązał się z obowiązku to jestem chętny.

Przykro mi kolego - dostajesz warna, nie będziesz mnie pouczał i obrażał, zwłaszcza, iż dobrze wiesz, że to ja mam rację. Jeżeli myślisz, że jesteś nietykalny i możesz pisać, co Ci się żywnie podoba, to się grubo mylisz. [Arthas]
Ale mi wcale nie jest przykro, powiem inaczej, mało mnie to obchodzi
Twoja sprawa. Ciekaw jestem, czy po banie założysz sobie 2 konto. [Arthas]
Nie potrzebuję drugiego, bo po co. Jedno to za dużo.
Skończ już te odpowiedzi na moje komentarze, co do twojego postu. To do niczego nie prowadzi, a jedynie pogarsza twoją sytuację. Jeżeli dla ciebie jedno konto to za dużo, to po co się zarejestrowałeś? Tym samym wszystkie twoje odpowiedzi, będą kasowane, więc daruj sobie. [Arthas]
To ty odpowiadasz na moje wypowiedzi debilu...
Bardzo kulturalny jesteś. Typowy przykład użytkownika neo. Widzę, że lubisz być z siebie dumnym, człowiek z manią wyższości. Doskonale wiem, iż założysz sobie 2 konto, bowiem masz neostradę i tak bardzo prosisz się o ban. Koniec tego dobrego, nie będziesz już tu więcej odpisywał, a ja udzielę ostatniej odpowiedzi. [Arthas]

Boba Fett:
Dobra, czas zakasać rękawy już tak na serio.
Panna Elanor pokpiła sobie najwyraźmniej sprawę, której chciała się podjąć (nie powiadomiła nawet o swojej nieobecności długiej (czyli, że jej nie będzie)).
Na jej miejsce wszedł znany nam DODO. Mam nadzieję, że Ty bardziej się sprawdzisz w tym zadaniu.
Oczywiście Arthas zostaje (jeśli chce ofcr), choć wiemy, że ma mało czasu.
A więc, jak pisałem wcześniej:

--- Cytuj ---Bardzo proszę dwie/trzy  osoby wybrane do tego zadania, by tutaj odpowiedziały i napisały:
- Ile już na oko opowiadań przeczytały
- Czy mają już jakieś na oku, by dać je w tej piątce?
--- Koniec cytatu ---

Za równy tydzień chciałbym tu zobaczyć wasze odpowiedzi.  

Edit.  Do grona oceniających dołączyła również panna Dairin. ÂŻyczę miłych chwil przy czytaniu.  

Edit. 2  Dostałem wiadomość od Elanor i zwracam jej honor.  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej