Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ścieżka i Profesja

<< < (16/21) > >>

Zuy:
Grając w gry tego typu, fantasy, zawsze wybieram drogę magii, a konkretniej - nekromanty. Wolę być złym, zabijać, znęcać się nad ludźmi i pomieszać innym plany, niż pomagać w potrzebie. Poza tym magia jest efektywniejsza, niż walczenie mieczem czy strzelanie z łuku, chyba że mówimy o Gothicu 3, gdzie byle cepem można nauczyć ludzi latać. ;)

Pawlas:
G1: strażnik świątynny, mag ognia, potem wody i nekro, szkodnik
G2: Najemnik, łowca smoków i mag ognia

Ogólnie to najbardziej lubię łączyć magię z orężem, ale najemnik się w tym nie sprawdza. Dlatego lubię strażników świątynnych 9tym samym zagłosowałem na ścieżkę pośrednią). Jeśli nie chcę grać strażnikiem, to zostaję magiem, by móc zostać nekro (bo to sługa Beliara).

Felmad:
Ja to lubię pośrednio. Wybieram tak ponieważ chce sprawdzić jak będzię najławiej się grało, a jak najtrudniej. Mogę też porównać plusy i minusy każdej gildii. Ale także mam satyfakcję z tego, że przeszedłem Gothica wszystkimi ścieżkami lub profesjami.

Oktawian August:
ÂŚcieżka:
Ja lubię łączyć magię z orężem.

Profesja:
G1 Cień,Strażnik,Najemnik,Mag Wody,Nekromanta
G2 Strażnik Miejski,Najemnik,ÂŁowca Smoków,Paladyn
G3 Najemnik,Asasyn,Barbarzyńca,Paladyn

Najbardziej lubię Paladynów bo są moją ulubioną nacją i wierzą w mojego ulubionego boga Innosa.

sebix92:
Wolę ścieżkę walki bo jakoś wolę broń białą i dystansową od magii. Co do profesji to zaznaczyłem ÂŁowcy Smoków bo to najbardziej niezależna "gildia" a to właśnie lubię. W Gothicu 1 moją ulubioną profesją był szkodnik ze względu na klimat zaś w gothicu 3 lubie Nordmarczyków.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej