Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ścieżka i Profesja
Canis:
Cóż moja ulubiona ścieżka to ścieżka magii, a we wszystkich grach w jakich to możliwe, zostaję Nekromantą. Po prostu ciekawsze i przyjemniejsze niż bycie magiem ognia czy wody. o wiele przyjemniejsze i efektywniejsze, niemalże zawsze nekromancja jest silniejsza od innych specjalizacji magicznych, tak więc i ją wybieram gdy to możliwe.
Gerid:
moze sie zdziwicie ale w G1
gralem tylko 2 razy jako cien ->straznik
i tak prawie rowno jako straznik swiatynny oraz najemnik najemnik troche przwaza
w G2
niegralem ani razu jako straznik miejski
1magiem
a reszta najemnik-> lowca smokow
droga wojownika przewaza lubie walczyc jednorecznymi mieczami ja jako niezyciezonego wojownika widze bardzo szybkiego w lekkiej zbroi i z ostrym jak brzytwa mieczem wojownika ktorego za chiny 2Hsword niemoze trafic bo jest za wolny
PS. a przeszedlem chyba z 50 razy i 1 i 2
wiedzmin4269:
Nekromanta - czarny mag ale znający wszystkie 6 kręgów magii, a jeszcze zanim się nauczę 6 kręgu trochę ładuję siłę i zręczność i mogę używać i magii i mieczy,łuków,kusz czyli raczej ścieżka pośrednia.
Eskel:
Ja wole ścieszke walki. Po co komu walka jak ÂŚniącego albo smoka ożywieńca musisz zabic mieczem?
master25:
Moje ulubione ścieżki to nekromanta ponieważ ma silną i mroczną magię, najemnika i łowcę smoków ponieważ są silni i twardzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej