Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jaskinia koło Lestera

<< < (5/8) > >>

xHakuuKx7:
Ludzie to nie jest zaden grób . To jest coś takiego jak u Onara jak idziesz do kapliczki tam do podziemi to jest jakby cmentarz i są zapisane ksywki ludzi tworzących grę i przetłumaczone na polski w wielu miejscach to jest .

boss5577:
Nie wiem nie bylem tam jeszcze jag gralem.może to jakis brat Lothara albo ktos się pobawil w graficiarza   A może Lothar wiedzial ze dlugo nie pożyje i sobie przygotowal grób ale zapomniał o jednej literce.

Neroalex:
ja sadze ze to jest grób lothara co z tego ze ionaczej pisze mysle ze  to takie spojrzenie w przyszlosc specialnie tworcy gry dali ten grób zebysmy teraz nad tym mysleli

Zbuntowany Paladyn:
Ja się zgadzam z Pawłem Magiem Innosa, to na pewno nie jest grób Lothara bo przecież on żyje w pierwszym rozdziale. To nie jest żaden ożywieniec bo miał by skórę zieloną albo ktoś z obywateli lub paladynów zauważył by że Lothar kiedyś zginął. I tak kiedyś też były groby, a więc to nie była postać związana z fabułą  gothica.      

Eomer Syn Króla:
To nie jest grób Lothara !!!. Na nagrobku wyraźnie pisze "Lotar" a nie Lothar. Może to jest nagrobek jakiegoś innego NPC-ta, który umarł dawno temu.

(Na pewno nie jest to też grób Lobarta)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej