Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jaskinia koło Lestera
Hatrix:
Gdy dojdziemy do Lestera i rozejrzymy się po jego obozowisku znajdziemy pewną jaskinie. Jest tam kilka młodych szczurów. Gdy doszedłem dalej zobaczyłem jeden grób z imieniem Lotar, nie Lothar! Jak myślicie? Kto to mógł być?
rafalos890:
Taaa... Chodzę do tej jaskini zawsze w 1 rozdziale by zdobyć trochę kasy i expa. Ten grób Lotara też widziałem wiele razy. Nie wiem czyj jest to grób, ale Lotar i Lothar zbyt podobnie brzmią. Ten grób to po prostu kolejna rzecz dająca gothicowi tą fajną atmosferę. A czemu jest podpisany? Cóż. Taki był kaprys twórców. Ale jednak myślę, że to grób Lot(h)ara.
Pozdro. Rafalos890
Valdar:
To jest taki smaczek dla poszukiwaczy przygód, lub nie skończony quest (przez programistów). Gób jest Lotara i tyle. Nie wiadomo kim był.
Walar:
Poza tym w na wyspie jest wiele takich miejsc z nagrobkami gdzie wyświetlają się różne imiona. Np. za domem Sekoba lub w pobliżu karczmy "Pod martwą harpią"
kacper422:
--- Cytat: rafalos890 ---Taaa... Chodzę do tej jaskini zawsze w 1 rozdziale by zdobyć trochę kasy i expa. Ten grób Lotara też widziałem wiele razy. Nie wiem czyj jest to grób, ale Lotar i Lothar zbyt podobnie brzmią. Ten grób to po prostu kolejna rzecz dająca gothicowi tą fajną atmosferę. A czemu jest podpisany? Cóż. Taki był kaprys twórców. Ale jednak myślę, że to grób Lot(h)ara.
--- Koniec cytatu ---
rafalos890 ja to może być grób Lothara jak on w pierwszym rozdziale wciąż żyje :D
Pozdrawiam - kacper422
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej