Tawerna Gothic > Serwis
Plagiaty
K4nIb0L:
Ho ho.. Co tu sie działo podczas mojej nieobecności.. Najlepiej będzie skończyć te wszystkie kłótnie bo one do niczego nie prowadzą. Czy tak trudno się pogodzić? Sam już nie wiem komu wierzyć. Zostawcie arty takie jakie są i zapomnijcie o wszyskim - myślę że przynajmniej skończyła by się ta "wojna". Myślę że na taki wariant zogdził by się zarówno IsentoR jak i Kacperex. Wszystko było by ok, ale moje zdanie mało tu się liczy..
Godfather:
Masz racje, nie ma dalszego sensu, bo ty nie pojmujesz jednej rzeczy, on nigdy do tej pory nie zabronił publikacji swoich artów na naszej stronie, wiec umowa ustna zawarta z portalem nigdy nie została zerwana. Nie będę już odpowiadał na twoje pseudo mądre wywody, bo mam ciekawsze zajęcia, jeśli nie rozumiesz niektórych terminów, czy chociażby netykiety, to już twoja sprawa i ja nie mam zamiaru cię jej uczyć, bo nie sądzę żeby mi sie to udało. Chce jednak żebyś wiedział, nikt z autorów tekstów na G.up nigdy nie zabronił ich tam publikacji, wiec są one tam całkowicie legalnie. Zapamiętaj jeszcze jedno, umowę spisuje sie wtedy kiedy nie ufa się ludziom z którymi sie pracuje i podejrzewa o coś takiego jak sie w tym momencie dzieje. Mam nadzieje że nie żywisz do mnie złości, dzięki za dyskusje, ale pozwolisz że ja ze swojej strony ja już skończę.
Z wyrazami szacunku. Godfather
Jodelko:
Tak Isentor, wiem napisał już to. Ale chcę żeby jeszcze raz to zrobił, zgodnie ze swoim sumieniem i świadomością czym było dla niego Gup. Przecież to dla tego portalu pisał te działy, więc chcę żeby podjął decyzję teraz w oparciu o wspomnienia dawne chęci itp., jeśli ma odwagę i siły powiedzieć że nie życzy sobie tych artykułów to ok. Ale to już sprawa jego "sumienia".
Mówię sumienia bo jak sądzę na Gothic Up dorósł jak wiele z dawnych userów także ja, więc Gup dało mu coś (z natury powinno się odwdzięczać) i nie wiem czy ma odwagę teraz "pokazać nam dupę".
Isentor:
--- Cytat: Godfather ---Masz racje, nie ma dalszego sensu, bo ty nie pojmujesz jednej rzeczy, on nigdy do tej pory nie zabronił publikacji swoich artów na naszej stronie, wiec umowa ustna zawarta z portalem nigdy nie została zerwana.
--- Koniec cytatu ---
Nie byłem tego świadkiem ale skoro napisał:
--- Cytat: Boba Fett ---serwisowi G.Zyw (który prowadził Andre/Casano), a po fuzji - Tawernie (i aktualnie TYLKO jej).
--- Koniec cytatu ---
To sądzić można iż do takiej rozmowy doszło...a jeśli nie doszło to trudno jak powiedziałeś "netykieta".
--- Cytat: K4nIb0L ---Ho ho.. Co tu sie działo podczas mojej nieobecności.. Najlepiej będzie skończyć te wszystkie kłótnie bo one do niczego nie prowadzą. Czy tak trudno się pogodzić? Sam już nie wiem komu wierzyć. Zostawcie arty takie jakie są i zapomnijcie o wszyskim - myślę że przynajmniej skończyła by się ta "wojna". Myślę że na taki wariant zogdził by się zarówno IsentoR jak i Kacperex. Wszystko było by ok, ale moje zdanie mało tu się liczy..
--- Koniec cytatu ---
Ależ nikt się nie kłóci wyjaśniamy po prostu pewne rzeczy, zdanie każdego usera w tym temacie jest dla nas ważne.
--- Cytat: Jodelko ---Przecież to dla tego portalu pisał te działy, więc chcę żeby podjął decyzję teraz w oparciu o wspomnienia dawne chęci itp., jeśli ma odwagę i siły powiedzieć że nie życzy sobie tych artykułów to ok. Ale to już sprawa jego "sumienia".
--- Koniec cytatu ---
Taka jest prawda to jego arty więc niech przedstawi swoją decyzję w tym temacie a my ją uszanujemy...
Respev:
--- Cytuj ---Wasz serwis jest oficjalnym, G.up tez kiedyś nim
--- Koniec cytatu ---
Kiedy? O Boże, czy ty sie dobrze czujesz? Oficjalnym polskimi stronami o Gothicu było tylko Gothic Net i Tawerna, nikt więcej.
A ty Kacperexie zawsze narobisz na chodnik, a potem nie dość, że po sobie nie posprzątasz, to jeszcze obwiniasz za to kogoś innego. Już nie raz przyłapano Cie na kradzieży newsów ze strefy. Admin strefy pokazał mi i Isaacowi na to dowód. Przepisywałeś newsa słowo w słowo, a na dodatek brałeś nawet te same grafiki z nich.
A teraz stane trochę w opozycji w stosunku do tawerny - artykuły nie są dzierżawione. Redaktor pisze je dla danego serwisu, a jego praca jest właśnością portalu, a nie jego samego. Chyba Isentorze poprzewracało ci się w głowie... To tak jakbym ja pracował w "Komputer ÂŚwiecie", napisał od groma artykułów, przeprowadził testy etc, a potem zmieniłbym miejsce pracy na "PC World Komputer", a oni słowo w słowo w swojej gazecie publikowali te same testy i artykuły, które napisałem w Komputer ÂŚwiat. Redaktor nie ma żadnego prawa na transferowanie swoich artykułów pomiędzy kilkoma serwisami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej