Tawerna Gothic > Serwis
Plagiaty
truebezi:
--- Cytat: Proglan w 03 Maj 2009, 11:38:58 ---Cesc ty wszystko zgapiłeś od Tawerny Gothic idź się lecz człowieku.Nie potrafisz sam napisać że od innych zgapiasz.
--- Koniec cytatu ---
Człowieku, masz dowody że Cesc coś skopiował ( czytaj przywłaszczył sobie jakiś tekst ), jak nie to daruj sobie pomawianie. Najpierw dowody podaj i dopiero bierz się za oskarżenia.
Widzę, że pan Creo załatwia tutaj swoje prywatny konflikt z wszystkimi z którymi ma na pieńku ( vide Cesc ). Więc mam apel do niego nie bruźdź tutaj, bo już raz bruździłeś tylko, że wtedy przeciwko Tawernie. Najgorsze jest jednak to, że niektórzy z userów dają się wmanewrować w konflikt który zrodził się w umyśle Creo, ludzie czy nie można pokojowo współistnieć i współpracować, zamiast się tłuc.
Isentor:
--- Cytat: truebezi w 03 Maj 2009, 11:54:00 ---ludzie czy nie można pokojowo współistnieć i współpracować, zamiast się tłuc.
--- Koniec cytatu ---
Nikt się nie tłucze tu chodzi o przestrzeganie zasad, umów. Skoro arcania łamie je już na początku, pomyśl co będzie później.
Mantos:
--- Cytat: Isentor w 03 Maj 2009, 11:56:56 ---Nikt się nie tłucze tu chodzi o przestrzeganie zasad, umów. Skoro arcania łamie je już na początku, pomyśl co będzie później.
--- Koniec cytatu ---
Cóż, dla mnie to też wygląda jakby Cero załatwiał osobiste porachunki ^^ Trochę spokojniej ;p
Oktawian August:
--- Cytat: truebezi w 03 Maj 2009, 11:54:00 ---Człowieku, masz dowody że Cesc coś skopiował ( czytaj przywłaszczył sobie jakiś tekst ), jak nie to daruj sobie pomawianie. Najpierw dowody podaj i dopiero bierz się za oskarżenia.
--- Koniec cytatu ---
Wejdź na stronę Cesc i przeczytaj sobie a potem się udzielaj.
Demonical Monk:
Może mam jakiś inne rozwiązanie kiedy zostałem na AC bezpodstawnie zbanowany?
Proszę skończyć ten flame, albo ukaram was zakazem pisania w temacie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej