Tawerna Gothic > Serwis

Plagiaty

<< < (25/28) > >>

Oktawian August:
Myślę że strona założona przez Cesc "cenzura" jest poważnym konkurentem i na dodatek ma wszystko to co administratorzy TG napisali o poprzednich częściach itd a ty sobie to wszystko zgapiłeś i napisałeś w swojej stronie.Oczywiście też macie tam arykuły własnej roboty.

Cesc:

--- Cytuj ---Zgadzam się w 100% z Creo Vulnero ponieważ strona założona przez Cesc  "cenzura" jest poważnym konkurentem i na dodatek ma wszystko to co administratorzy TG napisali o poprzednich częściach itd a ty sobie to wszystko zgapiłeś i napisałeś w swojej stronie i jeszcze dobra rada taką jak ci dał Creo Vulnero idź stąd i nie wracaj.
--- Koniec cytatu ---

Internet od lat 18 ^^

Człowieku ja te artykuły pisałem sam, po drugie kto ma opis poprzednich części też jest konkurentem, po trzecie taką wypowiedzią nie zdobędziesz sobie względów DeMa, po czwarte artykuły te pisałem jeszcze na śp GothicAll które to powstał przed Tawerną

Isentor:

--- Cytat: Cesc w 03 Maj 2009, 11:26:27 ---Bo to ważne informacje. A ponadto upominają się oto ludzie i pewien Pan z CD Projekt(on raczej zachęca).

--- Koniec cytatu ---
Z całym szacunkiem ale co mnie to interesuje? Nie taka była umowa i zgoda na waszą egzystencje w kolektywie. Serwis o Arcanii stał się teraz ogólnie tematyczny traktując o całej sadze. Od czego jesteśmy my. Więc zachowaj dla siebie tego typu teksty. Bo jakby nie patrzeć wychodzicie w tej chwili na niesłownych i zakłamanych ludzi. Taka jest prawda i nic tego nie zmieni.

Cesc:

--- Cytuj ---Z całym szacunkiem ale co mnie to interesuje? Nie taka była umowa i zgoda na waszą egzystencje w kolektywie. Serwis o Arcanii stał się teraz ogólnie tematyczny traktując o całej sadze. Od czego jesteśmy my. Więc zachowaj dla siebie tego typu teksty. Bo jakby nie patrzeć wychodźce w tej chwili na niesłownych i zakłamanych ludzi. Taka jest prawda i nic tego nie zmieni.
--- Koniec cytatu ---

Z całym szacunkiem, ale news o poprzednich częściach był ostatnio: 23 Marca. Od tamtej pory nie piszemy już nic. Zresztą nie reklamujemy się pod hasłem poprzednich części. A kilka artykułów jest dla przypomnienia tych pięknych gier.

--- Cytuj ---Cesc ty wszystko zgapiłeś od Tawerny Gothic idź się lecz człowieku.Nie potrafisz sam napisać że od innych zgapiasz.
--- Koniec cytatu ---

czuje się obrażony. No ale jak mi polecisz jakiegoś lekarza dobrego i taniego. To czemu nie.

Isentor:

--- Cytat: Cesc w 03 Maj 2009, 11:43:46 ---Z całym szacunkiem, ale news o poprzednich częściach był ostatnio: 23 Marca. Od tamtej pory nie piszemy już nic. Zresztą nie reklamujemy się pod hasłem poprzednich części. A kilka artykułów jest dla przypomnienia tych pięknych gier.

--- Koniec cytatu ---
Kilka czy prawie 50? Jak mówiłem dane słowo zostało złamane. To się liczy.

p.s.
Proglan nie jesteś w temacie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej