Tawerna Gothic > Serwis

Plagiaty

<< < (23/28) > >>

Lucas Paladin:
A ja myślałem, że Administracja tego forum potrafi myśleć. Boba opieprzasz go zupełnie bezpodstawnie, wystarczy zajrzeć kilka postów wcześniej i gotowe. Niesamowite, jest link? Nie wierzę po prostu...

Isentor:

--- Cytat: Flint ---A ja myślałem, że Administracja tego forum potrafi myśleć. Boba opieprzasz go zupełnie bezpodstawnie, wystarczy zajrzeć kilka postów wcześniej i gotowe. Niesamowite, jest link? Nie wierzę po prostu...
--- Koniec cytatu ---
Do tamtego zapodanego linku otrzymał odpowiedź, że nie mamy zamiaru zawracać sobie głowy kilkoma 12 latkami.

--- Kod: ---Oj tam niech sobie kopiują co mnie to obchodzi, nie każdemu bozia dala tyle pomysłów co nam.
--- Koniec kodu ---
Tekst ten tyczył się ostatnich wypowiedzi, poza tym jaka administracja?

Demonical Monk:

--- Cytuj ---Bo i tak znałem mój wyrok przed napisaniem posta w tym temacie. Więc cokolwiek nie zrobię to i tak nie dostanę. No chyba że kupie spółkę gram.pl
--- Koniec cytatu ---
Jak kupisz spółkę gram.pl to też nic nie dostaniesz bo jesteśmy na osobnym serwerze - rootnode.net. Możesz co najwyżej wtedy odłączyć nam domenę i sprowokować 13240 użytkowników.

--- Cytuj ---Główna domena jest tama sama czyli gram.pl czyli jakby nie patrzeć to są dwa pod serwisy. Czyli jakby nie patrzeć to nie jest reklama konkurencyjnej strony.
--- Koniec cytatu ---
dupy-z-obwislym.cba.pl i perfumeria.cba.pl to też to samo?

Dante:
Zresztą i tak ten portal jest cienki jak dupa węża. (nie nasz) ;D

Cesc:

--- Cytuj ---Jak kupisz spółkę gram.pl to też nic nie dostaniesz bo jesteśmy na osobnym serwerze - rootnode.net. Możesz co najwyżej wtedy odłączyć nam domenę i sprowokować 13240 użytkowników.
--- Koniec cytatu ---

aha

--- Cytuj ---dupy-z-obwislym.cba.pl i perfumeria.cba.pl to też to samo?
--- Koniec cytatu ---

aha

--- Cytuj ---Zresztą i tak ten portal jest cienki jak dupa węża. (nie nasz) Duży uśmiech
--- Koniec cytatu ---

aha

Jestem prorokiem. Przed napisaniem już posta znałem swój wyrok :D

Dobra przyznajcie się że po prostu jestem z konkurencji i nawet jakbym Wam napisał 1000 artykułów, 200 newsów to bym nie dostał. Bez owijania w bawełnę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej