Tawerna Gothic > Serwis

Plagiaty

<< < (22/28) > >>

Arkhan:
Gothic Up znów w akcji...  

Nic od dawna się nie zmieniło - znowu Kacperex w roli pani lekkich obyczajów która kradnie pomysły.

--- Cytuj ---Witam
Na forum dzięki pomocy Demonical Monka mamy losowy cytat - na razie na szacie gothic - ale dziś i na reszcie będzię.
Idąc tym wydarzeniem potrzebne są cytaty - najlepiej z gry gothic , oraz mogą być inne ciekawe sentencje.
jeśli macie jakieś to dwać w tym temacie.
--- Koniec cytatu ---

Tylko na Tawernie losowe cytaty istnieją. Skoro kacperex mysli że jak poczeka i znów coś podpierd*oli i będzie ok to się grubo myli...

Isentor:
Oj tam niech sobie kopiują co mnie to obchodzi, nie każdemu bozia dala tyle pomysłów co nam. Mam nadzieje, że czysto i cytatów nie skopiują bo to byłby już wyjątkowy przejaw lenistwa.

Arkhan:
Na specjalną prośbę administracja może portalowi Gothic Up przekazać wszystkie skrypty, i dodatki do strony ze specjalną dedykacją

Czesiu:
A z tym skopiowanym newsem nic nie zrobicie ?

Boba Fett:
Może będziesz taki miły i powiesz jakim lub tak w ogóle pokażesz go? Bo wiesz, ostatnia wróżka z zarządu wzięła sobie wolne, a czasy ciężkie, nie stać nas na kilka...

Edit
Flint:
Ostatnia wiadomość w tym temacie została napisana miesiąc temu. Jeśli administracja nic nie zrobiła - widocznie miała powód. W takim razie ,,ja myślałem, że userzy na tym forum potrafią myśleć". Dodatkowo sądzę, iż lepiej by było spytać admina o taką błahostkę na PW, niżby ,,odkurzać" sprawę sprzed miesiąca.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej