Tawerna Gothic > Serwis

Plagiaty

<< < (21/28) > >>

Isentor:
Ale to nie nasza sprawa, że ktoś okrada sobie gry-online (bo zapewne o ten poradnik ci chodzi) i zamieszcza sobie ich płatne materiały. Co innego gdyby to był poradnik z tawerny...no ale nie jest, więc chyba źle zrozumiałeś koncepcję tematu.

Disturbed:
http://www.gothic4ever.jun.pl/

Wyraźnie widać iż splagiatowali Encyklopedię z forum (chociaż jest to plagiat forum a nie strony).

Dante:
Słuchajcie gdzieś na jakiejś stronie widziałem bardzo przydatne zabezpieczenie. Otóż jakimś sposobem nie można było używać na tej www opcji kopiuj. I tu pytanie do naszych adminów czy macie takie mozliwości?

Vengard:

--- Cytat: IsentoR ---Ale to nie nasza sprawa, że ktoś okrada sobie gry-online (bo zapewne o ten poradnik ci chodzi) i zamieszcza sobie ich płatne materiały. Co innego gdyby to był poradnik z tawerny...no ale nie jest, więc chyba źle zrozumiałeś koncepcję tematu.

--- Koniec cytatu ---

Chodzi o to, że na tej stronie którą podałem, koleś zamieścił w dziale "poradniki do gier" teksty żywcem zerżnięte z tawerny w jednym poradniku i przypisał to jako swoją prace.

Czesiu:
Witam,
przeszukując strony poświęcone Gothicowi, w celu poszukiwania plagiatu, ale mojej strony   odnalazłem portal, który umieścił newsa słowo w słowo z kopiowanego z Tawerny Gothic. Chyba nawet tytuł jest ten sam. www.gothicvalley.com  - Pierwszy news, a na TG jest on drugą nowością...

PS. Ja bym ukarał newsmana a nie portal, w końcu to on umieścił. Chociaż z drugiej strony admini mogli sprawdzić czy on to sam napisał...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej