Ankieta

Jaki jest poziom trudno?ci Nocy Kruka ?

Bardzo
18 (4.3%)
18 (4.3%)
36 (8.7%)
92 (22.2%)
114 (27.5%)
Trudny
100 (24.2%)
Bardzo Trudny
27 (6.5%)
Niemo
9 (2.2%)

Głosów w sumie: 401

Autor Wątek: Poziom trudności  (Przeczytany 76557 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bloodwayne

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
  • REMEMBER ME !!!
Odp: Poziom trudności
« Odpowiedź #60 dnia: 10 Czerwiec 2008, 13:14:45 »
Niepotrzebnie dali takie wymagania co do sily przy broni.
Najlepsza bron-200 sily
Musisz cala gre jechac w sile zeby ja zalozyc-jeszcze ci nie starczy na bron dwur/jednoreczn.
Mogli to zrownowazyc iloscia exp za potworki a oni dali nowa kraine-nabili potworkow i bij sobie exp!
To jest chore!
Zamiast robić hordy potworkow to wiecej exp za stworka
W 3 pare potworkow i levl a tu zeby napoic sie z 19 na 20 musisz chyba 10 czarnych troli zabic...albo i jeszcze wiecej

Offline Doman

• Myśliwy
« Odpowiedź #61 dnia: 10 Czerwiec 2008, 20:17:17 »
Zależy jaką gildią. Za każdym razem bez problemu przechodziłem do 4 rozdziału, ale tam smoki były za trudne (chyba że se zrobiłem siłę 2000 przez picie mikstury siły jak ktoś cię uderza, ale tylko raz tak zrobiłem bo uważam to za oszustwo). Jak grałem magiem ognia to radziłem sobie bez problemu, kupiłem sobie jakieś 120 mikstur many i przyzywałem 4 szkielety, piłem miksturę i tak w kółko, jednak jak byłem paladynem/łowcą smoków to problemy były większe, 2 smoki pokonywałem bez problemu - bagiennego i lodowego bo z bagiennym pomagają Cipher i Rod, a na lodowego rzucałem "zmniejszenie potwora". Jednak zostawały jeszcze 2 smoki, zwykle przyzywałem demona, ale ten głupi demon zaczynał mnie atakować jak mu pomagałem w walce ze smokiem (nie wiem czy to bug, ale tak było). Moim zdaniem poziom jest "trudny"

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #61 dnia: 10 Czerwiec 2008, 20:17:17 »

Offline Tytan302

• Kret
  • *
  • Gdzie jest groszek?
« Odpowiedź #62 dnia: 10 Czerwiec 2008, 22:03:41 »
A ja grałem Magiem Ognia, jak doszedłem do GD w Górniczej Dolinie, musiałem przed wszystkim uciekać, a gdy wychodziłem z GD zaatakował mnie Poszukiwacz i także musiałem przed nim uciekać. Zaczynam nową grę, najemnikiem, bo nigdy nim nie grałem, i zobaczymy jak mi pójdzie. Poziom trudności: Trudny.

Offline Dementor

• Myśliwy
« Odpowiedź #63 dnia: 12 Czerwiec 2008, 09:49:04 »
No cóz, ja zaznaczyłem średni, nie jest wcale taki hard, każdy stwór regeneruje sobie życie. Smoki też da się zabić, trzeba tylko szybciej machać mieczem. Ale i tak nie mogłem pokonać Feodragona, czy jakoś, tego ognistego z Irdorathu, poprostu nie mogłem !

Offline addo

• Kret
  • *
« Odpowiedź #64 dnia: 15 Czerwiec 2008, 11:17:45 »
Zaznaczyłem poziom średnio trudny.Po przejściu G"dwójki" doznałem lekkiego szoku jak zobaczyłem bronie wymagające 150 siły.Drugi raz się załamałem kiedy nie mogłem dać rady topielcowi mając siłe 40,a w G2 z taką siłą można było śmiało startować do orka.
Patrząc szerzej twórcy gry bardzo dobrze zrobili podnosząc poziom trudności.Trzeba dłużej czekać na efekty polepszania postaci,ale za to kiedy już przyjdą dają większą satysfakcje.O wiele ciekawsze stało się też samo wydawanie PN,bo każda nietrafna decyzja może bardzo utrudnić gre(zwłaszcza na początku).Zgadzam się z tymi,którym spodobało się podniesienie poziomu gry,bo dzięki temu gra jest zwyczajnie lepsza.

Offline Felmad

• Kret
  • *
« Odpowiedź #65 dnia: 17 Czerwiec 2008, 21:30:56 »
Według mnie NK jest średnio-trudne. Dodatek nie jest zły, ALE NAJGÂŁUPSZE JEST W NIM TO ÂŻE NA 5 SIÂŁY (nie tylko na siłę) POTRZEBA 25 PKT. DOSW!!!! :'( >:( !! Czy wiecie może (wyjade troche z tematu) co to jest ÂŚwięta Aura Innosa? Słyszałem że to cos jest potężniejsze od oka innosa. Niektóre bronie i magia wymiatają jak np. Topór Berserkera czy Deszcz Ognia. Z tymi wymaganiami nie jest żle ale denerwuje mnie to z tą siłą(co napisałem na początku) chociaż gra jest bardziej wymagająca i trzeba wiedzieć co wybierać. Potwory sa także silniejsze ale mają swoje zalety np. warg w GII miał 150 pd (już nie pamiętam, ale tyle miał {chyba}) a w NK ma 2x tyle. jeżeli miałbym to oceniać to dałbym 8/10

Offline Pavel_var_Emreis

• Kret
  • *
« Odpowiedź #66 dnia: 18 Czerwiec 2008, 11:24:57 »
Jaka jest? Hmm.. trzeba wydać dużo więcej pkt nauki, oraz są silniejsze potwory mnie exp i broń ma większe wymagania. Ale to i tak nie czyni tej gry jakoś super trudnej, więc głosuję na średni.

Offline Foltest

• Magnat
  • Reputacja: 24
  • Chaos rodzi więcej chaosu.
« Odpowiedź #67 dnia: 20 Czerwiec 2008, 09:47:46 »
Według mnie Noc Kruka jest średnia, miło i przyjemnie się w nią gra, podnieśli statystyki potworów i broni, gra na ogół dość trudnawa z początku, ale dalej idzie jak bułka z masłem.

Offline Paladyn Albrecht

• Kret
  • *
« Odpowiedź #68 dnia: 29 Czerwiec 2008, 13:11:05 »
Jest trochę ciężko bo gdy się ma już 30 siły to każdu punkt kosztuje 2 no i im więcej się ma siły tym więcej doświadczenia kosztuje

Offline user no. 11627

• Magnat
  • Formula one fan
« Odpowiedź #69 dnia: 30 Czerwiec 2008, 20:41:33 »
Dla mnie Noc Kruka jest średnio trudna, grę mi utrudniały tylko niektóre zagadki... .

PS. Najlepszym sposobem na smoka jest kusza lub łuk, stajemy odpowiednio daleko i strzelamy w gada a on (przynajmniej w moim wypadku) nawet nas nie atakuje.
Zależy od rodzaju broni ale ja mając łuk jesionowy przy około 10-15 strzałach zabiłem każdego smoka. Acha, należy strzelać jak najszybciej bo bestia regeneruje swoje zdrowie.

Offline HADUS

• Kret
  • *
  • Reputacja: 1
  • I'M THE ONE AND THE ONLY.
« Odpowiedź #70 dnia: 02 Lipiec 2008, 09:00:21 »
JA uważam, że NK jest trudny, bo tego nie da się ukryć... Najgorzej jest z Orkami pod koniec gry i w ,,Kolonii" i jestem pewny, że się ze mną zgodzicie...

Offline Eskel

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
  • Najlepszą obroną jest atak!
« Odpowiedź #71 dnia: 15 Lipiec 2008, 12:14:55 »
Dla mnie bardzo trudny. Zwlaszcza bez kodów. Np. swiatynia adanosa, Kruk, zombie i troll w krypcie Quahodrona itd.

Offline bruni

• Kret
  • *
« Odpowiedź #72 dnia: 16 Lipiec 2008, 00:22:28 »
ja zaznaczyłem łatwy średni ponieważ wszędzie gdzie były trudności ktoś ci pomagał. Czary teraz zabierają po 5 many więc łatwo se po expic np kopić zwój z zaklęciem zmiany w smoczego zębacza, cieniostwora lub ognistego jaszczura i po expic do lasu

Offline Kamilo246

• Kret
  • *
« Odpowiedź #73 dnia: 16 Lipiec 2008, 13:00:54 »
Dla mnie nk jest srednie poniewaz mamy lepsze zbroje i bronie ktore mozemy wykozystac przeciwko silnym bestą, w jarkendarze mozna nabrać duzo doswiatczenia dlatego punktu umiejetnosci takie jak 5 siła 10 pk to nie probl;em

Offline Patty

• Weteran
  • Reputacja: 7093
  • Wszechwiedzy nie mam, lecz wiem różne rzeczy
    • Karta postaci

« Odpowiedź #74 dnia: 16 Lipiec 2008, 17:55:50 »
Dla mnie bardzo łatwy. W każdej grze gram na najtrudniejszym, więc to nie kłopot przejść taką grę z takim poziomem. Była za łatwa. Dla uprzedzenia, nie używałem ani razu kodów albo bugów. Po prostu  waliłem przed siebie, dużo stworów zabijając.
« Ostatnia zmiana: 28 Lipiec 2008, 21:25:09 wysłana przez .:Dexter:. »

Offline Mc

• Kopacz
  • **
  • Liczy się równowaga, reszta jest nieważna.
« Odpowiedź #75 dnia: 23 Lipiec 2008, 18:10:34 »
Gra jest dziecinnie łatwa według mnie zawsze przed walką z kimś włańczałem mervina i zwiększałem przeciwnikowi siłe i wszystko i lepszą broń dawałem żeby było trudniej ;P

Offline Grad

• Kret
  • *
« Odpowiedź #76 dnia: 02 Sierpień 2008, 19:02:44 »
Dla mnie NK jest trudne zwyzszyli wymagania i sa lepsze potwory no i smokom regeneruje sie zycie ale nie ma co narzekac NK da sie przejsc czyli nie jest do nie przejscia

Offline Paladyn18

• Kret
  • *
« Odpowiedź #77 dnia: 05 Sierpień 2008, 18:25:52 »
Ja zagłosowałem na średnia trudny ponieważ potwory są średnio trudne ale gorzej jest z tymi punktami nauki dobijają mnie

Offline Lord_of_Gothic

• Kret
  • *
« Odpowiedź #78 dnia: 06 Sierpień 2008, 09:07:24 »
Dla mnie jest on średnio trudny. :)

Offline L@res

• Kret
  • *
  • L@res
« Odpowiedź #79 dnia: 06 Sierpień 2008, 16:59:13 »
Moim zdaniem Gothic II NK jest średnio-trudny gdyż na początku gry jest trudno a potem to już z górki .

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #79 dnia: 06 Sierpień 2008, 16:59:13 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything