Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Poziom trudności
kronos1194:
Ja mówię że Trudny. Jeśli chcesz przejść G2NK nie używając kodów czy nie pomagając sobie bugami w grze to poziom jest trudny!
Dawid2795:
W Nocy Kruka dużo zależy od tego jak rozwijamy postać. Jeżeli punkty nauki będziemy pakować w jedną dziedzinę np. dwuręczny i siła, to żadnych kłopotów nie będziemy mieli. Dałem ocenę "średni", potwory są trochę trudniejsze, oręż wymaga więcej siły i zręczności, z czasem musimy wydawać coraz więcej punktów nauki na jeden punkt atrybutu (myślę że to największa trudność).
Freek:
Gra może być dość trudna pod względem zadań . Tzn np. odnaleść Krwawe Puchary , czy inne zadania tego typu . A jeżeli chodzi o walkę , to gra jest trudna tylko na początku , potem jest dość łatwo .
Pozdrawiam
Karder:
Osobiście gra nie sprawiła mi wielu trudności , jedynie niektórych zadań nie potrafiłem rozwiązać , a jeżeli chodzi o walkę to jest dość prosta .
Jednocześnie chciałbym powitać wszystkich , jest to mój pierwszy post tutaj . Mam nadzieje że będziemy żyć w zgodzie ;) .
Oktawian August:
Noc Kruka ma poziom trudny,ponieważ punkty nauki są coraz wyższe,żeby założyć broń trzeba mieć więcej siły,zręczności niż w Gothic 2,potwory są bardziej wytrzymalsze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej