Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Poziom trudności

<< < (17/25) > >>

artur1231852479:
potwory są silniejsze ale nie aż tak aby nie dało się ich zabić ale też pamiętajmy że mamy o wiele więcej misji i jeden cały świat dodatkowy :) więc jest wszsystko wyrównane :) wybrałem poziom trudny

Necs:
No cóż jeśli ogarniasz Gothic II to ogarniesz i NK. Trudność jak dla mnie nie jest wysoka, ale ja przeszedłem wszystkie części Gothica wielokrotnie ( oczywiście bez cheatów). No i co mogę powiedzieć wystarczy dużo czasu poświęcić na walkę. Zabicie np. Kruka nie jest trudne, po prostu np. przyzywasz sobie demona i po problemie :) Jedyną trudność sprawił mi Smok Ożywieniec, musiałem przyzwać trzy demony a dodatkowo atakować smoka. Nie wspomniałem jeszcze o kamiennych tabliczkach, które ułatwiają rozgrywkę. Tak więc dla weteranów nic trudnego.

Mistrz Yamana:
Moim zdaniem jest że jest średnio-trudny. W misjach np dostać się do chaty Grega, a 2000 nie jest zbyt łatwo zdobyć, a szczególnie jak chce się zdobyć jego księgę, bo trzeba pokonywać całe stada pełzaczy.

Reyden:
Według mnie poziom trudności w G2 NK jest średni polepszyło się trochę  AQ przeciwników dzięki czemu rozgrywka staje się trudniejsza.

Drago12:
Moim zdaniem Gothic NK jest trudny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej