Tereny Valfden > Dział Wypraw
III zadanie Gunses'a
Gunses:
Informacje
Nazwa: Król jednej wiochy
Opis: Wioskę terroryzuje ostatnio bandyta. Należy się go pozbyć i zabrać mu pieniądze. Jego ciało musi być tak oszpecone, aby nikomu już się nie myślało chcieć zajmować miejsce Klanu.
Zlecający/Opiekun: Assasyn
Nagroda: 150 sztuk złota
Wymagania: Walka dowolną bronią II
Umiejętności bojowe:
Walka Dwoma Mieczami - poziom I
Strzelanie z łuku - poziom I
Strzelanie z łuku - poziom II
Umiejętności złodziejskie:
Kradzież kieszonkowa - poziom I
Otwieranie zamków -poziom I
Umiejętności myśliwskie:
Skradanie sie - poziom I
Czary:
Sen
Telekineza
ÂŚwiatło
Ekwipunek
Nazwa - Krótki miecz
Rodzaj - Miecz
Typ - Jednoręczny
Poziom - I
Wykonanie - Amatorskie
Dodatkowo - -------------
- Opis - ----------
Nazwa: ÂŁuk Oshi
Jakość wykonania: profesjonalna
Poziom: I
Opis: ÂŁuk wykonywany na specjalne zamówienie dla braci z klanu Oshi. Może z niego korzystać każdy, jednak jasne jest chyba to, że potężniejszą bronią stanie się w rękach wyborowego strzelca, niż nowicjusza.
Dodatkowo: Wykonywany tylko dla członków klanu Oshi.
Nazwa: Szata Klanu Ohsi
Typ: Szata
Rodzaj: Len
Poziom: II
Wykonanie: Profesjonalne
Dodatkowo: ---
Opis: Szata szarego koloru. Robiona jedynie na specjalne zlecenie Klanu Ohsi. Nosić ją mogą jedynie członkowie klanu. Jest ona bardzo dobrym rozwiązaniem dla osób, które władają dwoma ostrzami, albowiem nie krępuje ona ruchów użytkującego
Materiał: 2 Kg Lnu
Gunses przyjął zadanie po czym wyruszył z obozowiska w stronę jednej z wiosek..
Niro:
Gunses nie wiedział gdzie dokładnie ukrywa się cel, którego miał się pozbyć. Jedynymi osobami, które mogłyby wiedzieć gdzie się znajduje bandyta byli wieśniacy. Każdy kto był w wiosce mógł stwierdzić, że ostatnio nie byli oni bardzo rozmowni, jednak to była jedyna możliwa opcja...
Gunses:
Gunses nie miał wyboru, udał się do jednej z wiosek. Był już późny wieczór kiedy Gunses dotarł do wioski, zauważył jednego z wieśniaków, prawdopodobnie myśliwego który pełnił służbę przed wioską utrzymując dzikie zwierzęta z dala od domostw. Gunses podszedł do niego i powiedział:
- Witaj, muszę kogoś znaleźć, mógłbyś mi pomóc? - Gunses próbował zyskać każdą, choć najmniejszą informację o bandycie.
Niro:
- O kogo ci chodzi? - spytał myśliwy
Gunses wytłumaczył o jaką osobę mu chodzi. Starał się być dyskretny, aby nie wydać się dlaczego chce odkryć miejsce przebywania bandyty.
- Nie... Ja nie poluję w tych okolicach. Mi tu tylko płacą za zabijanie wiewiórek i takich innych... Mieszkam zupełnie gdzie indziej. Skoro potrzebujesz informacji lepiej idź do wioski, tam może ci coś powiedzą....
Gunses:
Gunses posłuchał więc myśliwego i udał sie do wioski. Kiedy tam dotarł była już wczesna noc, Gunses rozejrzał sie po okolicy i zobaczył grupkę farmerów którzy stali kolo domów. Podszedł do nich i zapytał:
- Witam, potrzebuję informacji o pewnym człowieku? Myśliwy przed obozem powiedział, że Wy mi możecie pomóc? Więc jak?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej