Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Szkice ołówkiem
Nobish:
Dzięki Chłopaki
To jedyny rysunek jaki mam zeskanowany ale postaram sie coś zeskanować w tym tygodniu:)Ale nic nie obiecuje:pp
Może zaczne oceniać też prace innych użytkowników:pTo Tak:
-Xar Das No Coment:/
-Boba Fett- Not Bad:D do dwóch pierwszych rysunków nic niemam ale
do tego rycerza ze smokiem mam uwagi:p
Ogólnie myśle że rycerza troszke jakby to ująć...Niedopracowałeś:/
Za to Smok jest po prostu świetny!!I koń też niczego sobie:D
-Metzli-ciekawy ten wulkan^^ Naprawde mi sie podoba
-Trivet - Dość fajnie wychodzi ci tółw, ale z twarzami masz mały problem(a ja musze sie przyznać że twarze to ulubiona rzecz jaką lubie rysowaćxD)
Chociaż do pracy "Graffiti" niemam dużo zastrzeżeń:)
-Raflas - tak jak Triav masz małe problemy z twarzami:) Ale tak poza tym to Szacun:pp
-Dragosani - ładny smoczek, ładnie pocieniowany i w ogóle spoko:)
-Bela - Fajny podpis:p Ja mam strasznie koślawe pismo(dziwne nie?)A rysuneczki też zarąbistyczne:pp
-Marian - Fajnie ale widać że raczej tanim sprzętem tego nierobiłeś:pPrzynajmniej tak mnie sie wydaje:)
-Kirgo - widziałęm tylko te dłonie i naprawde jestem pod wrażeniem:O Grandięty super no poprostu rewelka.
Tych dwóch innych prac niewidziałem bo coś niechce mi sie pobrać:/ Ale wieże w to że są naprawde superowo zrobione jak te dłonie:))
Pozdro All!!!
Walentin:
A ja też dodam parę moich prac. Dodam tylko, że nie posiadam skanera (po za tym moje prace są zbyt duże) dlatego zrobiłam zdjęcia. Acha i jeszcze jedno: na pracach nie ma moich podpisów. Nie narysowałam jakiś tam potworków czy ogólnie mówiąc postaci fantastycznych bo to nie w moim stylu.
Praca nr 1
http://img515.imageshack.us/img515/1984/krzesonq6.jpg
Praca nr 2
http://img525.imageshack.us/img525/155/papiertt1.jpg
Kapii:
Ten Pierwsz bardzo ładny, ale drugi... Papier toaletowy? Boję się szukać aluzji w tym rysunku. Ale ocena za wszyskie dwa to 10/10, bo nie ma się do czego przyczepiać.
Kirgo32:
Ja powiem odwrotnie niż mój poprzednik. Pierwszy rysunek nie wyszedł Ci zbyt ciekawie. To krzesło wygląda trochę sztucznie - jakby było z plastiku. Cieniowanie nie jest złe, tylko mogłaś nad nim trochę dłużej posiedzieć i dokładniej wycieniować;-). Ocena 8-/10
Drugi rysunek wyszedł Ci już lepiej. Cieniowanie w porządku (ale też nie bardzo dokładne). Gdyby tylko jedna rolka papieru nie wyglądała jak trójkąt, to obrazek byłby naprawdę bardzo dobry. Ocena 8+/10.
PS. Niedługo postaram się wrzucić moje nowe prace.
Dragosani:
No nie powiem, prace dość dobre. Jednak wole nie wnikać skąd czerpałaś inspirację. Pierwszy bym ocenił na 9/10, a drugi 10/10. Brawo, u mnie taka ocena jest niemal niemożliwa do zdobycia... Jest jednak jeden mały szkopuł... To Twoje prace? Sugerowałbym wykonać kolejną z podpisem (najlepiej Twoim nickiem), wtedy zyskasz moje uznanie i względny szacunek.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej