Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Szkice ołówkiem

<< < (11/20) > >>

Nero:
Boba Fett i Predator- robisz naprawde aje****e rysunki. Masz talent!! twoje rysunki są bardzo ładnie zcieniowane i bardzo szczegułowe. Rub dalej a może zrobisz kariere na rysunkach!!      

A co do rysunków XAR_DAS'a to są .... eeee jak to powiedzieć po dżentelmeńsku??.........aaa tak są DO PODARCIA I WYWALENIA DO ÂŚMIETNIKA ZE SZKÂŁEM. Jak dla mnie to ty se poprostu nabijasz posty XAR_DAS.

PzDr;; for <^> ALL <^>

Altair:
Rysunki Boby oczywiście przebijają wszystko. Masz talent chłopaku i powinieneś go wykorzystać. Smok wygląda jak żywy, bardzo dobrze cieniowane, cały efekt prezentuje się świetnie. Można odnieść wrażenie że smok za chwilę faktycznie zje tego rycerza   . Jedna mała uwaga - napierśnik rycerza trochę "dziwnie" wygląda... trochę dłuższy z lewej strony (patrząc od przodu :p)

Co do rysunków XAR_DAS'a... ech, nawet nie pytam ile masz lat. Sam nie rysuję super extra znakomicie, jednak twoje rysunki są na poziomie pierwszej, może drugiej klasy podstawowej. Postacie pozbawione są nosa i  wyglądają trochę jak marionetki. Jeśli chodzi o demona to jest troszeczkę lepiej, jednak nadal nie stosujesz cieniowania i innych niezbędnych rzeczy. Wygląda jak płaska deska wycięta na kształt demona... Kilka kresek, ot co. Co do trolla... no comments...

Aeskel:
Boba;
Jeśli chodzi o twój ostatni rysunek, to jakoś mi się nie widzi. Ręce i Hełm za mały w porównaniu do nóg, źle zastosowana perspektywa i kilka błędów, które poprostu rzucają się w oczy. Najbardziej, co mnie zraziło do tego malowidła, to jest rycerz i brak zastosawania perspektywy (wracamy do epoki renesansu  ?), więc nad tym imo powinieneś popracować.

Jeśli chodzi o Xardasa, to jest to dla mnie czysta prowokacja.

XAR_DAS:
Hmm..  Dodam  kolejny obrazek , bez względu czy chcecie czy nie .  No , to wrzucam kolejny obrazek . Przedstawia on ... Takiego  kolesia .  

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/00761924edc9d339.html

Chabacik:
Normalnie oczy od tego bolą. To jest okropne! Moja 5 letnia kuzynka rysuje dużo lepiej niż ty. Paskudne, niedopracowane, okropne. Gorzej się chyba nie da rysować. A może ty tego nie rysujesz tylko twoja dwuletnia siostra? Następnym razem zastanów się zanim coś tu wstawisz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej