Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Stary Obóz , Nowy Obóz

<< < (2/4) > >>

Szabloząb:
A wy? Jaki był wasz pierwszy obóz??  Mój SO i go polecam wszystkim na poczatek. Mojm zdaniem najłatwiej do niego dołaczyć. Chodżby omjać Blood'wyna i nic ci nie zrobi

Gunses:

--- Cytat: Szabloząb ---A wy? Jaki był wasz pierwszy obóz??  Mój SO i go polecam wszystkim na poczatek. Mojm zdaniem najłatwiej do niego dołaczyć. Chodżby omjać Blood'wyna i nic ci nie zrobi
--- Koniec cytatu ---

Z tego co wiem to jest temat Adanosa92 więc nie wiem dlaczego zmieniasz jego temat... po drugie są tematy na for G1 o wyborze obozu, nie wiem po co pisać w tym!!

Ale żeby nie marnować posta, proponuje SO - jak dla mnie, to tam jest najfajniejszy klimat!! Zamek i Zewnętrzny Pierścień są świetnie wykonane (jak na tamte możliwości oczywiście  ) Proponuje też grę Magiem Ognia, tak chociaż dla tego, że nim jeszcze nie grałeś!! A dla mnie Mag Ognia to fajna gildia.

PzDr

Antonis:
Nowy Obóz rządzi. Ludzie są tam dla nas uprzejmi[no może po za Butem znaczy Butchem czy jak on sie tam zwał] nie to co w SO gdzie są ''uprzejmi'' dopiero jak zostajemy strażnikiem. NO jest dobrze ulokowany, mają lepsze pancerz[ z wyglądu bo staty takie same jak wszystkie inne pancerze] Co jeszcze moge powiedzieć to bla bla bla. Ogólnie najlepszy obóz w całej tej ''choler*** koloni''.

Nero:
Polecam nowy obóz. Jest tam fajniejszy klimat, a także fajniejsze qesty  . Ja nie potrafie dostosować się do zasad SO. W NO możesz obić szkodnika i nic ci za to nie zrobią>>   tosz to extra swoboda. Ludzie nie są może zbyt sympatyczni ale za to lepszy trening w magii jak i w Walce bronią białą  . Zdecydowanie polecam Nowy Obóz

PzDr i szacuneczek  

Patty:
Najlepiej dołączyć do nowego obozu. Jest tam ciekawa atmosfera, można zarobić i zostać magiem wody, a potem Xardas nauczy cię 6 kręgu i będziesz używać najpotężniejszych zaklęć.
Możesz też mieć 6 krąg i walczyć mieczem, ale to twój wybór.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej