Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Stary Obóz , Nowy Obóz
Kjamilex:
Szczerze polecam NO. W SO... no niby fajnie wygląda, jest najpotężniejszy z wszystkich, może i w końcu nawet jak dołączysz do SO to kiedyś zostaniesz w NO. Ja jednak polecam przyłączenie się do Nowego Obozu. Super klimat, dokładnie taki jaki powinien być w kolonii karnej. Tutaj nikt nie króluje, ani pomiata tobą. nie ma żadnego tłustego Gomeza , który pomiata ludźmi. Samowolka, róbta co chceta itp. Lubię to. Poza tym, moim zdaniem zadania są ciekawsze (na przyłączenie się i dodatkowe od najemników i szkodników), możesz zasmakować życia zarówno Wojownika, jak i maga, bez potrzeby wyboru. No, to by było na tyle. Polecam Nowy obóz w imieniu Lee
Kjamilex
Defender:
Zdecydowanie wolę Nowy Obóz, właściwie to z tych samych powodów co poprzednicy, o wiele ciekawsza lokacja oraz możliwość bezkarnego obijania szkodników (wciągające zajęcie) to bardzo duży plus no i porządna ekipa od której można się wiele nauczyć.
W Starym Obozie najbardziej podoba mi się arena, jednak Najemnicy mają u siebie pub, więc wszystko jasne;)
AVE
Paweł Mag Innosa:
Nowy obóz oczywiście. Dlatego że niemasz większego wyboru, Przyłączysz się do Starego to w 4 rozdziale przejdziesz do Nowego Obozu. Ale lepiej jest w Nowym, a szczegulnie jak się jest najemnikiem, w końcu najemnicy trzymają się razem.
Pozdrawiam
kubason:
Hymm....który obóz tak? No ja pamiętam mój wybór...zaczęło się od tego że pamiętałem zbroje z G2 jak się ładowało i chciałem ją mieć za wszelką cenę, więc poszedłem do SO co po krótce się okazało że jej nie dostanę:(. Wiesz nie wiem jak mam ci doradzić bo to zależy jak kto lubi. Ja bym się zapisał do NO gdyż według mnie to jest najlepszy obóz i daże sympatią tych obdartusów z tam tąd:D. A przede wszystkim cię nie zdradzą:P
Wybór należy do ciebię.
PzDr:P
Gunses:
Zrobisz jak chcesz, ja zapisałem się do SO i mi tam się podobało, lubię klimat tamtych stron, zresztą potem w IV rozdziale dostajemy sie do Magów Wody/Najemników... Zależy jeszcze od tego kim chcesz zostać np. super wojownikiem, mieś extra zbroję to zapisuj się do NO. Jeśli jednak chcesz być Magiem, to proponuję zapisać się do SO jako Mag Ognia potem i tak będziesz Magiem Wody ( IV akt) a fajnie gra się jako Mag Ognia... Decyzja i tak należy do ciebie...
PzDr
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej