Autor Wątek: Grafika  (Przeczytany 2177 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DomoN

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Grafika
« dnia: 02 Listopad 2007, 16:00:48 »
Czesc. Na poczatek mam taki problem. Oddalem gostkowi komputer do naprawy a on mi troche pousuwal i dal nowa karte graficzną. Przed tym gothic 2 dzialal mi ladnie a teraz... grafika migocze na różne kolory, budynki sa znieksztalcone, w scianach i ziemii sa szczeliny (raz wpadlem do kanalow w Khorinis), a czasami to czytac sie nieda, menu brzydkie lecz intro i filmiki bardzo ladne. Mam nowom karte graficzna: GeForce fx200. Prosze o pomoc, kkrok po kroku bo nie znam sie za bardzo na sterownikach.

Offline kacper422

• Kret
  • *
Grafika
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Listopad 2007, 18:42:59 »
A ja ci powiem że gościu nieźle cię wrobił. Po prostu dał ci taką karte graficzną co nie obsługuje Gothic 3 zobacz sobie w pliku readme na płycie jakie karty obsługuje G2.

Pozdrawiam - kacper422  

Forum Tawerny Gothic

Grafika
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Listopad 2007, 18:42:59 »

Offline Aeskel

• Kopacz
  • **
Grafika
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Listopad 2007, 21:07:44 »
Cytat: DomoN
Czesc. Na poczatek mam taki problem. Oddalem gostkowi komputer do naprawy a on mi troche pousuwal i dal nowa karte graficzną. Przed tym gothic 2 dzialal mi ladnie a teraz... grafika migocze na różne kolory, budynki sa znieksztalcone, w scianach i ziemii sa szczeliny (raz wpadlem do kanalow w Khorinis), a czasami to czytac sie nieda, menu brzydkie lecz intro i filmiki bardzo ladne. Mam nowom karte graficzna: GeForce fx200. Prosze o pomoc, kkrok po kroku bo nie znam sie za bardzo na sterownikach.

Jaka karta była przed wymieniem na nową?
Należy zrobić reklamacje do firmy, do której się oddało komputer. Złożyć reklamacje i take tam inne formalności.

Offline DomoN

• Kret
  • *
Grafika
« Odpowiedź #3 dnia: 05 Listopad 2007, 18:21:22 »
Potem wysle obrazek jak gra wugląda, ale naprawdę nic mi nie poradzicie bo reklamacje mam ale niema kto zawiesc kompa bo tata  w anglii, a sarej karty nie pamiętam ale poszukam coś. Z nalazłem inny temat w który kolega chyba opisywał ten sam problem i coś tam o sterownikach  pisało ale je nieumiem ich ściagać, niewiem gdzie to włożyc itd    . Ta grafika może wkórzać   PROSZE POMÓ¯CIE!

Offline Maksous

• Myśliwy
  • Reputacja: 11
Grafika
« Odpowiedź #4 dnia: 05 Listopad 2007, 19:12:50 »
Człowieku nie masz po prostu odpowiednich sterowników do karty graficznej. Musisz poszukać w google odpowiednich. Niestety nie mam takiej karty jak ty więc musisz sam szukać ewentualnie ktoś inny ci z tym pomoże.

Offline DomoN

• Kret
  • *
Grafika
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Listopad 2007, 13:20:28 »
To bardzo proszę o pomoc, bo ja nie umiem. Przy okazji  dzieki Maksous.

Forum Tawerny Gothic

Grafika
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Listopad 2007, 13:20:28 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything