Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubione lokacje
Morgoth145:
Mi najbardziej podobała się kamienna forteca.
Najemnik009:
Mam 2 ulubione lokacje jedną z nich jest kamienna forteca jest bardzo tajemnicza i ciekawa.Chciał bym zobaczyć ją kiedy była zamieszkiwana.A 2 lakacją jest Stary obóz poniewaz jest tam najleprzy klimat w człej koloni karnej.
Rygo Volloso:
Najciekawszym miejscem pod względem klimatu jest według mnie obóz bractwa szczególnie nocą. Z każdym krokime jest coraz bardziej tajemniczo, nieprzenikniona noc poza terenem obozu bliskość bagien klimat obozu jest to coś fenomenalnego moim zdaniem. Groźne i niebiezpieczne są także tereny orków. Na początku gry jest to swego rodzaju temat tabu gdyż nie słyszymy żeby ktoś się tam zapuszczał polował czy przebywał. Nawet w późniejszych etapach gry jest to miejsce w którym łatwo stracić życie a klimat jest mroczny i przerażający.
Takeo:
Wieża Mgieł jest najciekawszą lokacją w GI wg. mnie. Ciekawe czym była kiedyś? Latarnią morska? Kopalnią ( katakumby ) ? ÂŻeby wyjść z niej żywym trzeba być jednak trochę napakowany. Sporo nabija się exp'a i znajdujemy tam Almanach, czyli najciekawsze zadanie w GI :).
Bania23:
Hmm ulubione miejce? No na pewno wszystkie obozy na czele z "gomezowym" :P Najlepszy klimat chociaż obóz zielarzy najciekawiej wygląda:P Chociaż w sumie "najciekawsze" (bo rozbudza ciekawość:P) jest to święcące i latające COÂŚ na bagnach :P
Pozdrawiam,
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej