Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubione lokacje

<< < (39/39)

Diego4001:
Moją ulubioną lokacją jest nowy obóz. Od samego początku przesiadywałem tam. Na 5 lv. już walczyłem z Krzykacz'em. Te widoki z knajpy też boskie.

Gorn Valfranden:
mam kilka ulubionych lokacji:

twierdza mnichów:ciekawe miejsce pełne śladów poprzednich właścicieli.

Górska forteca:miejsce w którym zamieszkuje lester{od czasu gdy pomagamy mu zdobyć akt własności}

wieża xardasa:tajemnicze miejsce w którym mamy do czynienia z nekromantą

WarHead:
Moja ulubiona lokacja to zdecydowanie Oboz na bagnie, zwlaszcza noca. Najbardziej klimatyczna lokacja w całej 1 czesci.

Wysłane z mojego Xperia Live with Walkman przy użyciu Tapatalka

Talia:
Z lokalizacji wykorzystanych i bogatych, obozów, to mogę powiedzieć, że obóz bractwa jest wspaniale "przyrządzony". Klimatyczne bagna, domostwa na drzewach, zjarani zielskiem mieszkańcy i obłąkani przywódcy duchowi. Myślę, że jest to najlepiej dopracowana lokacja mimo swoich braków i niewykorzystanych elementów.

Leż jeżeli miałbym mówić o lokacjach, które z wyglądu najbardziej mnie urzekły, to byłby to obóz orków, lecz niestety lokacja niemal w ogóle nie wykorzystana w fabule. Rozpoczynając grę wiązałem wielkie nadzieje z tym miejscem i jego ciekawym wyglądem - niestety zawiodłem się.

Milten2000:
Moim ulubionym miejscem w koloni są okolice takiej sadzawki, do której spływa mały wodospad. To niedaleko od starego obozu w stronę miasta orków. Bardziej doświadczeni gracze powinni wiedzieć o czym mówię. I jeszcze przypomniało tam są jakieś stare orkowe rzeźby. Przedstawiają chyba jakichś wojowników orkowych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej