Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubione lokacje
Capo:
Ja tam najbardziej lubię Stary Obóz ponieważ jest dobrze ufortyfikowany i jest miłym miejscem mającym klimat.
FireFly:
Moimi ulubionymi lokacjami są:
Nowy Obóz, szczególnie jego główna część (w wielkiej grocie);
Obóz Bractwa, ma jakiś fajny klimat, nie wiem dlaczego. Poza tym Strażnicy ÂŚwiątynni mają interesujące pancerze ;];
Siedziba Magów Ognia - także nie wiem czemu mi się podoba ;);
Ruiny klasztoru - tajemnicze, ciekawe miejsce;
Wieża Mgieł - jw. z odrobiną grozy;
Kamienna Forteca - bardzo tajemnicza, ciekawie ulokowana.
Sirius:
Najciekawsze lokacje ?
Obóz bandytów, za imię ich szefa :P
Kamienna Forteca za położenie, tajemniczość i potworki
Nowy Obóz za Gorna, Laresa, tamę i wielką jaskinie
No i świątynia ÂŚniącego... sam nie wiem czemu ;)
Werewolf16:
Ja kocham Obóz Myśliwych przed starym obozem.... o Jezuu, jak mam Ciężki Pancerz Szkodnika (albo skórzaną zbroję - w MT) i do tego dłuższy łuk, to potrafie tam siedzieć cały dzień.... Jest tam takie jakby drewniane łóżko (a tam łóżko, kilka desek połączonych) ;), więc tak: przychodzę tam wieczorem, jem kolacje (chleb, jabłko i piwko), kłade sie spać na tych deskach (oczywiscie za pomocą kodów na animacje - rezyserzy i komiksiarze wiedzą o co biega), wpisuje set time 8, rano wstaje, jem śniadanie (jabłko i piwko, bo mięsko musze upolować) idę się orzeźwić nad rzekę (też za pomocą animacji) i potem ide na polowanie. Przychodzę, jem kolacje, kładę sie spać i dalej już wiecie. I tak dzień w dzień potrafie to robić, nie myśląc nawet o fabule ;)
Atsui:
IMO najlepszą lokacją w Gothic 1 jest... Stary Obóz. Spodobała mi się od początku, gdy ją zobaczyłem. Jest taka... klimatyczna. Widać, że ludzie żyją : siedzą przy ognisku, grają, itp. To samo widać w innych obozach, ale tu jest to intensywniejsze dzięki większej ilości NPC. Najbardziej więc lubię przebywać w SO :)
Jeśli chodzi o lokacje, które wzbudzały "dreszczyk" , to zdecydowanie świątynia ÂŚniącego, rozbudowana, mroczna lokacja, budząca krew w żyłach ;) .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej