Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubione lokacje

<< < (29/39) > >>

yankus97:
Mnie się podoba zatopiona wieża Xardasa oraz nowy obóz , stary obóz i tereny orków

Ainur:
Mi się najbardziej podoba świątynia ÂŚniącego ponieważ jest tam tak mrocznia oraz panuje taki zagadkowy klimat, no jest też dużo wrogów i ciekawych przedmiotów, ogólnie cała świątynia jest bardzo fajna.

Na drugim miejscu u mnie jest Nowy Obóz ponieważ ta cała jaskinia jest fajna i te domki. Fajna też jest kopalnia i kopiec. Widać też tam że jest wolność czyli można robić tam bardzo dużo rzeczy.

I na trzecim miejscu jest Stara Kopalnia dlatego że jest tam dużo rudy tylko szkoda że nie można jej wziąść oraz te różne poziomy kopalni.

Szeregowiec Kabanos:
Moja ulubiona lokacja to wieża mgieł, pamietam że badzo lubiłem po niej łazić i znajduje się tam pierwszy chromanin, na drugim miejscu jest Nowy obóz, to mój ulubiony obóz(zawsze dołączam do niego)noi jest jeszcze okolica wieży Xardasa, bardzo lubię się tam kręcić

Sajan:
Mi się podoba nowy obóz, bo są tam przyjaciele beziego, fajnie wygląda kopa rudy :)

Werax:
Najwięcej klimatu ma chyba Obóz Bractwa ÂŚniącego. Jeżeli natomiast nie bierzemy pod uwagę obozów to śmiało mogę powiedzieć, że świetny klimat panuje na terytorium orków.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej