Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubione lokacje

<< < (27/39) > >>

Drago12:
moim ulubionym miejscem jest plaża na kturej jest kilka wraków statków a koło niej znajduje się tajemnicza wieża w której znajdujemy ciekawą księge . Podoba mi się także stary klasztor mnichów i jego okolica

Gromak:
Moje ulubione lokacje to:

Stary Obóz - Jak to IsentoR powiedział na początku, tego nie da się opisać, klimat obozu i muzyka zabijają mnie, czasami czuję jak staję się częścią gry, jak żyje w świecie Gothic.

Stara Kopalnia - Ta też ma jedyny w swoim rodzaju klimat, szkoda że nie można wydobywać rudy razem z kopaczami : D

Kirgo32:
Ktoś w tym temacie powiedział, że cała Kolonia Górnicza ma wspaniały klimat. Także tak uważam, ale są dwa miejsca, które podczas każdej przechadzki najbardziej przyciągają moją uwagę. Pierwsze z nich to Stara Kopalnia. Przebywając w niej dzięki muzyce, wyglądzie i nastroju panującego w niej podwójnie czuję wspaniały klimat gry. Jest jeszcze Stary Obóz. To w nim poznajemy swoich przyjaciół, wykonujemy pierwsze zadania i zaczynamy dręczyć swoje umysły nad przejściem gry. Jest tam bardzo fajna i klimatyczna muzyka i panuje niezapomniany nastrój.

Malak:
Moją lubioną lokacją jest zatopiona wieża Xardasa. Super wygląda i tam jest ta starożytna zbroja magiczna.

Necs:
Najciekawsze miejsce? Uważam, że jest nim ÂŚwiątynia ÂŚniącego. Jest to dosyć ponure a jednocześnie bardzo ciekawe miejsce. Samo Miasto Orków niczym się nie wyróżnia, za to sama świątynia jest bardzo interesująca. Dużo przeciwników, ciekawe pomieszczenia. Szczególnie podoba mi się miejsce, w którym spotykamy Xardasa. W oczy rzuca się ten wielki posąg, który zapewne symbolizuje ÂŚniącego. Samo leże naszego głównego wroga też jest dość interesujące.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej