Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Quentin Z obozu bandytow kim on jest?

<< < (2/3) > >>

Reiss:
Moim zdaniem jest to urozmaicenie gry. Twórcy po prostu dali pole do popisu ludziom, którzy modyfikują gothic 1. Obóz ten powiązany z kilkoma zadaniami w Mrocznych Tajemnicach. Głównym zadaniem jest Lewy Handel Rudą  . Rozmawiamy wtedy z Quentinem  .

HuBerTo:
Rozumiem myslalem ze to cos tam trzeba pujsc np po jakies ziele cczy cuÂŚ kiedy jest sie szkodnikiem :P bo nigdy nie gralem najemnikiem/szkodnik9iem

fulkim:

--- Cytat: jamie ---No ja tak samo się zastanawiałem co jest z nim. Ale nic nie było, tylko jak na trzecim rozdziale do nich idziesz i masz już wysoki poziom to wtedy uciekają przed tobą. Chciałem raz sprawdzić gdzie oni tak uciekają, a tu się okazało, że do starego obozu  heh. kolesie z NO uciekają do SO! :P
Poza tym dziwne to, bo gdy należysz do NO to oni i tak cię nie lubią i chcą cię zabić.

--- Koniec cytatu ---

Oni nie są NO to są po prostu bandyci w strojach szkodników by nie latali nago.To że uciekają do starego obozu to pewnie przypadek,po prostu uciekają.

a Quentin to po prostu gość który dowodzi tymi bandytami.No bo ktoś musi rządzić ;]

Lord Scorpio:
W sumie w G1 nie ma z obozem bandytów związanych żadnnych konkretnych zadań, można co najwyżej zdobyć troszkę expa:) jeżeli wgracie sobie dodatek MT wtedy z obozem tym będą związane zadania, które zlecają wam przemytnicy:)

Thorug:
Szkoda, że do tego obozu nie można dołączyć. A przynajmniej mogliby zrobić jakiegoś questa z tym obozem w podstawce. Pozostało mi tylko ściągnąć moda i go odpalić :D.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej