Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Quentin Z obozu bandytow kim on jest?

(1/3) > >>

HuBerTo:
No jest taki oboz bandytow nie daleko kanionu trolla i jak tam sie wchodzi to Bandzior zaczyna cie atakowac i potem w srodku obozu jest Quentin ma imie i to dziwne co on wogole robi w tej grze ?? Dlaczego nie mozna do niego zagadac czy to bedzie zwiazane z jakims zadaniem ?

Co o tym myslicie ?

rafalos890:
Z tego co wiem to nie dotyczy go żaden quest. Przeszedłem cała grę i nie znalazłem nikogo kto by mi dał questa na zabicie jego. Ale przydaje się przynajmniej do tego, że może byc z jego i jego bandy trochę expa i rzeczy.  

Pozdro. Rafalos890    

jamie:
No ja tak samo się zastanawiałem co jest z nim. Ale nic nie było, tylko jak na trzecim rozdziale do nich idziesz i masz już wysoki poziom to wtedy uciekają przed tobą. Chciałem raz sprawdzić gdzie oni tak uciekają, a tu się okazało, że do starego obozu  heh. kolesie z NO uciekają do SO! :P
Poza tym dziwne to, bo gdy należysz do NO to oni i tak cię nie lubią i chcą cię zabić.

Ankh-Morpork:
Mnie też ta osoba zastanawiała, bo nie ma z nią żadnych zadań w G1, chociaż urozmaicenie jakieś jest- a tych jest dużo w G1. W modzie Mroczne Tajemnice jest z nim związane jakieś zadanie, nie pamiętam niestety jakie.

albin:
Ja myślę że ten obóz dodali aby uzupełnić lukę w grze. A szefowi tej bandy dali imię może dla zmyłki, a może zostawili go dla moderatorów. A ja zauważyłam że zwykłe orki z miasta wyżej wymienionych też uciekają do Starego Obozu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej