Autor Wątek: Problem (Kilka problemów)  (Przeczytany 2637 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vater

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Problem (Kilka problemów)
« dnia: 24 Październik 2007, 18:37:31 »
Mianowicie nie jestem świetnym graczem ale wiem że z kodami gra się do du..y, więc chciałbym zapytać gdzie najlepiej pracować jako Czeladnik. Oczywiście jest to Gothic 2.Czy jeżeli zostane strażnikiem w mieście to będę mógł pracować jako najemnic na farmie Onara?

Z góry dzięki  

Respev

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Październik 2007, 18:57:18 »
Tytuły zakładanych tematów, powinny jak najlepiej odzwierciedlać ich treść.
http://gothic.gram.pl/forum/index.php?showtopic=1912

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 24 Październik 2007, 18:57:18 »

Offline HuBerTo

• Kret
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Październik 2007, 19:10:58 »
Respev...Bezobrazy...Wiadadomo że on zrobil błąd ale mogleś to napisać i odpowiedź mnie często denerwuje jak ludzie pouczają a nie pomagają...No dobra wróćmy do tematu... Najelepiej u kowala tam jest bug z tym ze miecze mozna kopiowac i sam odkrylem :D a jesli nie chcesz z bogow korzystac to wes u łowce tych skór nie wiem jak to nazwac xd chyba ze myslisz o naprawde czyms dobrym to alchemik bo w 5 rozdziale bedzie mogl robic sobie mikstury samemu ... ale nie mozna na niczym zarobic tylko na grzybach ...Ale tak na poczatek to kowala polecam ... bo tam jest bug i na poczotku kiedy bylem jeszcze noobkiem i nie wiedzialem co to np ÂŚniący ... to to bylo dobre ale ja tam zawsze gram "lowco skór".A co do 2 pytania to nie będziesz mógł :/.Zostan straznikiem to latwe jak grasz 1 czy tam 2 raz ...

Respev

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Październik 2007, 20:38:54 »
Wiadadomo że on zrobil błąd ale mogleś to napisać i odpowiedź mnie często denerwuje jak ludzie pouczają a nie pomagają
A linka do odpowiedzi niby nie podałem? Odpowiedź na drugie pytanie - nie, będąć strażnikiem, nie można zostać najemnikiem.

Offline krassus

• Kopacz
  • **
  • na pochybel!!!
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Listopad 2007, 11:00:14 »
Jeśli chcesz zostać rzemieślnikiem to tylko u Harada! Możesz uczyć sie wykuwania mieczy za które dostaniesz u niego naprawdę sensowną kasę. Stalowe pręty możesz kupować bez ograniczeń u Benneta na farmie Onara. Wystarczy ze po każdym zakupie pozwolisz mu uderzyć raz młotem w kowadło i stalowe pręty się regenerują.

Offline PLShayloPL

• Myśliwy
  • Reputacja: 3
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Listopad 2007, 11:56:41 »
Dla mnie najlepiej jest pracować u kowala (Harada chyba) bo można u niego bardzo latwo zarobić golda jedna surowa stal 10 chyba golda a jak zrobisz bron to dostajesz za najslabsza chyba 60 a za najlepsza 450-600 tyle ze trzeba się nauczyć wytwarzania

Offline diego16

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Listopad 2007, 16:05:44 »
Ja osobiście przeszłem G2 trzy razy, raz byłem czeladnikiem u Bospera ,a dwa razy u kowala Harada, lecz niegdy niebyłem czeladnikiem u alchemika. Polecam Ci kowala Harada ponieważ można nieźle zarobić u niego na wykówaniu mieczy oraz możemy u niego mieszkać.

Pozdro: diego16

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #6 dnia: 26 Listopad 2007, 16:05:44 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18