Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Czy pójdzie na mojej ruinie?
Respev:
Tak, tak. Zwłaszcza, że u mnie na Geforcie 6600GT + 1gb ram + Pentium IV 3,4ghz na minimalnych gra szarpała niemiłosiernie, a ty usiłujesz nam wmówić, że (nie obrażając) na twoim starociu się nie tnie
DODO:
--- Cytat: Respev ---Tak, tak. Zwłaszcza, że u mnie na Geforcie 6600GT + 1gb ram + Pentium IV 3,4ghz na minimalnych gra szarpała niemiłosiernie, a ty usiłujesz nam wmówić, że (nie obrażając) na twoim starociu się nie tnie
--- Koniec cytatu ---
Akurat chłopak ma rację. Gra działa nawet nieźle na tej konfiguracji wiem to, ponieważ mój poprzedni komputer właśnie miał taką. Pograło się trochę, ale po pewnym czasie gra zaczęła dośc mocno ciąć, gdyż spaliła mi się karta graficzna xD Ogólnie nie polecam grania na tym sprzęcie, ponieważ jest to bardziej tępe przechodzenie gry bez poznania fabuły. Ja podczas grania myślałem tylko o tym - chcę jak najszybciej przejśc tą grę, nie robię questów pobocznych, bo na tym sprzęcie się nie da.
Co do optymalizacja, by gra działała szybciej to zapoznaj się z tym tematem:
http://gothic.gram.pl/forum/Pomoc-Gothic-3-t1554.html
Brecho:
--- Cytat: Respev ---Tak, tak. Zwłaszcza, że u mnie na Geforcie 6600GT + 1gb ram + Pentium IV 3,4ghz na minimalnych gra szarpała niemiłosiernie, a ty usiłujesz nam wmówić, że (nie obrażając) na twoim starociu się nie tnie
--- Koniec cytatu ---
Jeśli ma naprawę dobrze zoptymalizowany system, gra bez explorera itp. to całkiem jest możliwe że przy Low i 800x600 gra chodzi mu całkiem OK.
kacper422:
O co tu sie kłócić panowie, mój problem został rozwiązany. Dziękuję wszystkim na tym wspaniałym forum :)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej