Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Czy pójdzie na mojej ruinie?
kacper422:
Czy Gothic 3 ruszy na mojej ruinie?
Procesor 1.8 GHZ 512 MB RAM Karta Grafiki FX 5200 GT 128-mb 128-bit Pixel Sharder 2.0
I czy są jakieś programy przyśpieszające działanie gry? Proszę o pomoc. Z góry dziękuję!
Leviatan:
Ten komputer to nie ruina , całkiem niezły sprzęt, oczywiście jeżeli nie zależy Ci na najnowszych grach. A Gothic 3 będzie na nim działał, ale na najniższych detalach i przyjemność z grania będzie żadna... Ja mam Celeron 2 ghz, 768 mb ram, radeon 9550 128 mb, i po użyciu TWEAK'A można jakoś grać, ale nie powiem, by to granie sprawiało przyjemność. Tweaka można znaleźć tu
kacper422:
Wielkie dzięki już pobieram, a pytam się po to bo jutro przyślą mi z gram.pl gierkę. I chciał bym wiedzieć czy sobie pogram. A mógł byś podać link do Tweaka jeszcze raz. Bo mi jakiś błąd wyskakuje :/
Respev:
--- Cytuj ---Ja mam Celeron 2 ghz, 768 mb ram, radeon 9550 128 mb, i po użyciu TWEAK'A można jakoś grać
--- Koniec cytatu ---
Właśnie, 768mb, a nie 512 -,- Poza tym, czy ktoś tu czasem czyta wymagania gry?! Przecież w wymaganiach wyraźnie pisze, że potrzeba 1gb pamięci ram. Nie dociera to do was?
Jeśli macie problem ze zdefiniowaniem słowa "minimalne", odsyłam tutaj: http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2483625
kacper422:
A ja dzisiaj załączyłem na 512 mb ram i nie ma ani jednej zwiechy na minimalnych :)
Chodź nie tnie sie lecz zwalnia w niektórych miejscach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej