Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ludzie honoru
Insiderth:
Moim zdaniem najbardziej honorowi są Lord Hagen i Lee. Hagen dlatego że jak się dowiedział o tym że w Górniczej dolinie rozpętało się piekło to odrazu poszedł (chyba) tam aby ratować tych co s?ąuwięzieni w zamku. A o Lee nie będę pisał poniewa? sami wiecie co on takiego zrobil. A nie honorowi to jak dla mnie Wilk ale i tak go lubie a także Cor Kalom. ponieważ po śmierci przywódcy obozu poszedł nadal próbować obudzić ÂŚniącego(Czas obudzić śpiocha ).
masiq:
Ja bym nie najezdzal tak na Xardasa. Nie wiadomo co dokladnie bedzie w GIII moze ostatecznie stanie po naszej stronie itd. Honorowi : wszyscy z ktorzy przezyli z GI i spotykamy i w GII (bez dodatku, nie liczac dextera)
Matius:
Hagen honorowy?! To największa bzdura jaką mozna powiedzieć! Przybył z Paladynami na wyspę, ale żeby samemu pójść do Górniczej Doliny to NIE! Wysłał ludzi bez żadnego zwiadu na śmierć, a sam usadowił swoje tłuste cztery litery w domu gubernatora Khorinis i zaczął rządzić. I to rządzić przez inne osoby jak choćby Lord Andre. Więc krótko, nic nie robi a udaje takiego gieroja że aż strach!
A jeśli chodzi o prawdziwych ludzi HONORU:
- Lee (Nie musze chyba się rozpisywać czemu, po pierwsze najemnik, po drugie jak powyżej w innych postach)
- Cor Angar (tak samo jak we wczesniejszych postach)
- Diego, Lester, Milten, Gorn - (są wobec nas uczciwi i nam pomagają (my im też, ale to nic))
POÂŚREDNI:
- Greg (niby pirat i do tego nie miły, ale wynagradza nas chojnie za nasze czyny dla niego, lubi porządek w swojej załodze i jest czystym piratem a ja ich lubię!)
NIEHONOROWI:
- Cor Calom (najgorszy z najgorszych, obojętnie czy jest sterowany przez ÂŚniącego, czy nie!)
- Lord Hagen (jak napisałem na początku postu)
- Xardas (niby nam pomaga, ale jak się okazuje, do swoich celów)
- Gomez (to oczywiste, przeciez jest chciwy władzy i pieniędzy, nie szanuje nikogo, oprócz siebie)
- Sylvio i Bullko (dwa oprychy, którzy kalają dobre imię Najemników!)
Bezimienny22:
Honorowi:
- Lee
- Milten
- Lester
- Gorn
- Cor Angar
- Diego
- Thorus
- Lord Andre
- Lord Hagen
- Garond