Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ludzie honoru
Semaj:
Jak w temacie, kto Waszym zdaniem jest najbardziej honorowy ? Kto najmniej ?
Ludzie honoru :
Lee - Podczas zadania u Lorda Hagena, próbujemy wynegocjonować "środek ucieczki" z Khorinis, mimio że Hagen oferuje pomoc Lee, ten jej nie przyjmuje, ponieważ nie zostawi swoich ludzi.
Cor Angar - Gdy Bractwo ÂŚniącego było u schyłku, ten nie uciekł jak Kalom tylko został i przejął dowodzenie wspierając swoich ludzi.
Marcos - Bardzo mężny wojownik, mimo tego że sam musi pilnować skrzyń z rudą, w obliczu zagrożenia zostaje na miejscu i nie ucieka.
Diego, Gorn, Lester, Milten - Może nie są to bardzo honorowe postacie, to moim zdaniem choć trochę zasługują na to miano, ponieważ zawsze pomagali Bezimiennemu i zachowywali się wobec niego szczerze.
Najgorsi z najgorszych :
Cornelius - Wrobił Benneta w zabójstwo Lothara, a potem uciekł.
Gomez - Zmusza innych do pracy i potrafi tylko grozić.
Cor Kalom - Opuścił Bractwo gdy ich wódz "umarł".
Sylvio i Bullko - Nie muszę chyba nic mówić, potrafił tylko napadać na farmy etc.
Są jeszcze osoby na pograniczu np. Wilk czy Talas.
Wilk - Wykona dla nas zbroje z pełzacza to fakt, ale nawet jako kumpel żąda od nas kasy za prace u Bengara.
Talas - Prowadzi nas do goblinów, ale sam nie chce walczyć .(po prostu strach)
Isentor:
Ja lubie tych gorszych :D
(niestety) Honorowi:
- Lee
- Milten
- Lester
- Gorn
- Andre
- Lord Hagen
- Cor Angar
- Marcos
ci nie honorowi:
- Xardas
- Diego
- Cornelius
- Cassia
- Gomez
- Cor Kalom
Nie dzieliłem postaci na wzgląd pomocy beziemu czy innych tego typu rzeczy. Poprostu jest to surowy podział ludzi którzy postępują honorowo w każdej sprawie.
Maksous:
W poprzednim poście zasugerowałem Lee ale cor angar też jest dobrym przywudcą więc uważam że Lee i CorAngar są najlepsi i najuczciwsi sposód wszystkich
Misiek:
ja nie moge powiem to bo juz nie wytrzymam alety spamujesz!!! jest opcja EDYTUJ nie musisz pisac ze zapomniales dopisac :/ Ale to juz jest sprawa moderatorow i bardzo przepraszam ze sie w to wtracam:/
Zeby nie bylo offtopicu
Honorowi:
Hagen
Andre
Lee
Niehonorowi:
Xardas
Reszta ktora wymieniacie np. Cor Calom jest pod wplywem opetania Cornelius jest poprostu chciwy hmm Sylvio czy jest niehonorowy :/ czy ja wiem poprostu taki jest
Robin:
Tak jak post wyżej. To nie jest wina Talasa, że się wszystkiego boi albo Bulka, że jest bebe on słucha swojego szefa. Więc dal mnie honorowi są:
- Lord Hagen
- Lord Andre
- Lee
- Cor Angar
Niehonorowi:
- Xardas
- Gomez
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej