Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Skorzane mieszki
Farvan:
Te przedmioty na dachach domów w porcie są dobre na początku gry gdy nie stać nas nawet na miksturę uzdrawiającą. Także kasa się przydaje. Ja uwielbiam buszować po dachach albo włazić w miejsca trudno dostępne czasami można trafić na coś naprawdę fajnego, śmiesznego albo ciekawego.
jamie:
Hej ludzie, a może rozwiniemy ten temat i pogadamy o tym gdzie można znaleźć jakieś ukryte mieszki złota?
Co ty na to Gunses?
Gunses:
Jasne... jak ktoś zna jakieś miejsca z skórzanymi mieszkami albo innymi rzeczami, których nie widać gołym okiem to piszcie...
Ja osobiście znam mało takich miejsc bo nie jestem z tych co przechodzą krok po kroku cala mapę.. wiem o tych na dachach oraz o rożnych rzeczach na brzegu morza w Jarkandarze... tam tez można znaleść świeczniki, naczynia oraz chyba ze 2 mieszki..
PzDr
Farvan:
Skoro mowa o mieszkach najlepiej uczyć się kradzieży kieszonkowej i kraść czasami można znaleźć coś fajnego np co powiecie na słowa pieśni które ma paladyn (obok Hagena ). Pamiętam że jeszcze było kilka ciekawych mieszków do zabrania. Jeden mieszek miał chyba w sobie jakieś 500 lub 1000 szt. złota. A co do brzegu w Zapomnianej dolinie to wiem że jest jeszcze kilka eliksirów (średniaków 1 mocny), podstawowe srebra i złota, skrzyneczki 2 sztuki, RUNA pusta, bryłka rudy i... CZACHA(chociaż do niczego się nie przydaje).
jamie:
No to jeśli już gadamy o ukrytych mieszkach i innych przedmiotach to mogę powiedzieć, że w drodze do miasta koło Cavalorna przy przepaści obok skrzynek jest woreczek i chyba zwój. Albo jest jeden na farmie Lobarta w stodole w stogach siana. Na razie to wszystko co pamiętam z tych ukrytych. hehe.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej