Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Skorzane mieszki

(1/3) > >>

Gunses:
No wiec postanowiłem założyć swój pierwszy temat, ponieważ zauważyłem pewną rzecz.
A chodzi o to... czy wiedzieliście ze na dachach w dzielnicy portowej są rozmieszczone rożne rzecz?
Garjąc już któryś raz z kolei bawiłem sie F8 i tak znalazłem sie na dachu karczmy Kardiffa.. i zacząłem sobie krążyć po dachach.. znalazłem w ten sposób chyba z 5 skórzanych mieszków o wartości 50 szt. złota, 2 eliksiry many oraz srebrny świecznik i chyba złote naczynie.. przedmioty te były na dachach w dzielnicy portowej od Kardiffa w str. koszar.. co wy o tym sadzicie...??  

P.S. Jeżeli temat sie powtarza, proszę Adminów o jego zamknięcie...

PzDr

Nero:
Taaa, ja też znalazłem te rzeczy. Sądze, że to poprostu dla urozmaicenia gry, lub żeby można było skądś kase wytrzepać  . Możliwe jest też, że programiści dali tam te rzeczy ot tak dla łachu  - podobnie jak z tą tabliczką za palisadą orków w GD  .

PzDr i szacuneczek

Izrael:
O tych rzeczach wiedziałem, lecz są też inne rzeczy na dachach domów, ale tylko w dzielnicy portowej. Na te dachy można wejść bez kodów poprostu wspiąć się na jeden z nich i przeskakiwać. Nie jestem pewny, ale chyba też gdzieś na dachu była jedna bryłka rudy. A oprócz tego są tam jeszcze eliksiry życia, złote kielichy(chyba) i kilka złotych naczyń. Więcej rzeczy chyba już nie ma.

Arcanum:
Oprócz wymienionych przez Was itemów znalazłem jeszcze miód, który jest dość rzadki w grze. Według mnie te rzeczy są dla tych co lubią połazić sobie po wszystkim i wszędzie.  To wzbogaca trochę grę.

Ankh-Morpork:
Ja jeszcze znalazłem smołę :) Ale byłem Paladynem, więc nie przydała mi sie do niczego. Ale zawsze coś do kieszeni wpadło....Tak czy inaczej- dobre urozmaicenie
pzdr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej