Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic prawdziwa Historia
Bastek2:
Ja szukałem sobie coś o Gothicu i nagle znalazłem ten film oglądałem go od powstania pierwszego odcinka najbardziej mi się podobało intro o Harrym Potterze
Russel:
Ja już oglondałem prawie wszystkie odcinki , jeszce trochę i oglondam gothic 2 - historia jeszcze prawdziwsza :) , ale nie no.. ja lałem przed kompem jak oglondałem odcinek 3 , jak bezzi miał ten sen , a potem wrzud stał przed jego łużkiem , i potem bezzi fajnie przednim ucieka :)
kto kolwiek bedzie chciał wyjść z tego magicznego kondona stanie się zabawkom dla nekrofili
i nic nie przebije wieczorów przed ognizkiem z winem komandos za 3 zeta
nieobchodzi mnie kim jesteś , twoja matka pewnie zresztą jakieś glupie imie , dlamnie jesteś bury zenek i tak będę na ciebie teraz mówić
PozDRo Russel
Nakiel:
Tak, świetny filmik!
Dobry pomysł , świetne teksty , niedość, że świetna zabawa to jeszcze pomoc w postaci TUTORIALA .
Nic tylko czekać na trzecią serię
Bezimienna_:
właśnie przed chwilą skończyłam oglądać. jedno słowo: LOOOOOOL xDDD autor ma teksty po prostu NIEZIEMSKIE ("chyba cię matka mikrofalówką biła, że masz takie marzenia" i "stonk stonk" xDDD). jak na mój gust to trochę za dużo bluzgania, ale odcinki super :D
Gal Anonim:
Polecam jeszcze Gothic Deja Vu. Serial naprawdę ze świetnym pomysłem powrotu Magicznej Bariery i kolonii której nowym władcą zostaje bohater gry. Ma co prawda nieco gorsze wykonanie niż Prawdziwa Hsitoria (zwłaszcza pierwsza seria) ale ogólnie serial naprawdę niezły.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej