Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic prawdziwa Historia

(1/7) > >>

Marcinek665:
Grzebałem sobie na youtubie w poszukiwaniu śmiesznych(wulgarnych) filmików o gothicu i trafiłem na ciekawy serial p.t. Gothic - Prawdziwa Historia. Opowiada o przygodach Beziego, w śmieszny sposób. Co o nim sądzicie? Bo ja oglądam i jestem na 8 odc.

PS Jak nazywa się ta piosenka co leci na końcu 8 odc podczas walki z pełzaczami? Wydaje mi sie że ją gdzieś słyszałem, ale nie umiem sobie przypomnieć jak się nazywa

jamie:
Według mnie historia prawdziwa gothica jest świetna. Jak autor zrobi G2 to już w ogóle będzie super. A z programem Ivona to brzmi doskonale. hehe. :D A ja obejrzałem wszystkie 14 odcinków i czekam na 15, najbardziej mi sie podoba intro. hehe. "Ale mam zaje*isty tasak! haha jestem pudzian!" A poznałem ten film w ten sam sposób co ty. pozdro!

Vlades:
To jest rewelacyjne, sam chciałm umieścić taki temat tylko nie wiedziałem czy można. Jest super. Kiedyś chodziłem sę na youtube i na niego natrafiłem. Jest teraz 14odc. nie mogę się doczekać następnego. Ale te teksty i te imiona są fajne,np.
-Milten - Mineten
-Lester - Leser
-Diego - Diego Gonsales
-Gorn - nie pamiętam jego imienia w filmiku
-A Xardas(mój ulubiny gostek)- Nekrofil

P.S. Ten Quarior jest naprawdę dobry, taki teksty!

Nero:
Yo! Ja też jestem fanem tej serii. Oglądałem Gothic prawdziwa historia w wykonaniu Gizio.. czy jakoś tak ale bardziej spodobały mi się przeróbki Quariora. Ta przeróbka jest świetna- chociarz mi się wydaje, że za dużo tam mowy o seksie. Ogulnie bardzo dobre przeróbki to są i czekam na gothic prawdziwa historia odc. 15.

PzDr

Walar:
Gothic prawdziwa historia jest wypas. Gomez z rodziny adamsów, diego gonzales, mineten itd. Albo tekst : "to zadanie jest ciężkie jak pyta pudziana".  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej