Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic prawdziwa Historia

<< < (3/7) > >>

Daglas:
Obejrzałem wszystkie ocinki i musze powiedzieć, że są zaje**ste (sry
za odniesienie) ale ten tekst "jak byś dotknął językiem to byś orgazmu dostał". Czekam na kolejne odcinki i mam nadzieje że, Bury Zenek dotrwa do gothic 3.

P.S.
Oglądał ktoś Władca Pierścieni Gondorowscy?

Czyli mistrz topora!:
Mi się to podobało pół na pół.Jakby pousuwać wulgaryzmy itp.byłby fajny.Ale po jakiego tak rzucać mięchem?Mnie np. nie śmieszą puste wulgaryzmy i gdyby nie humorystyczność filmiku która pozwalała zapomnieć czasem o wulgaryzmach wcale bym tego nie obejrzał.Ani razu.

Marcinek665:
Hej!!
Niech ktoś z was jak może to niech zagada jakoś do ,,reżysera" i sie dowie czy będą też filmiki z GII

fulkim:
nOm bardzo dobre to a szczególnie w intro z tekstem :Więźniowie za dużo naoglądali sie Pirson Break i przejeli kontrole w Starym Obozie ;DD

http://pl.youtube.com/watch?v=EYnazO9kwvc    LEE vs. GOMEZ Lezalem i smiałem się z tego z 1h :))

Gal Anonim:
Oglądałem wszystkie odcinki. Pierwszych kilka było dobrych ale moim zdaniem zbyt wulgarnych, a parę tekstów było wręcz obscenicznych (np. Wrzód). Mój ulubiony odcinek to "Prawda o Osamie" nie pamiętam który to, ale ta scena w której jest Baal Lukor jako Osama bin Laden, te teksty "To ja jesem Osamą Bin Ladenem poszukiwanym przez rząd USA z pomocą połowy świata", "Zenosławie, to ja jestm twoim ojcem" po prostu wymiatają. No jeszcze to: "Te trupy dookoła oraz mroczny wystrój potwierdzają moje przypuszczenia że to nie jest siedziba zła tylko domek misia Koralgola"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej