Autor Wątek: Drzwi na Dworze Irdorath  (Przeczytany 2690 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline smoczyszatko

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Drzwi na Dworze Irdorath
« dnia: 15 Październik 2007, 17:49:13 »
Siema wszystkim prosze was o pomoc, nie mam zielonego pojecia co zrobic dalej gdy weszlem juz do swiatyni beliara spotkalem maria poszlem dalej pare stworkow i doszlem do sali gdzie sa 2x schody do gory 2x w dol >>no wiec zabilem kluczniki bylem juz we wszystkich salach po przekladalem dzwignie w jednej z piwniczek w laczylem przelacznik poczym w tym calym holu pojawil sie przelacznik przed tymi ogromnymi drzwiami naczisnelem go i drzwi tak jakby sie otworzyly cos tam sie poprzekrecalo teraz stoje przed tymi dzwiami i nie fiem co mam zrobi?  i dostaje szalu bo juz wszystkiego probowalem  prosze pomocy!!    acha i jeszce drobne pytanko jak moge zrobic zeby mi sie obrazek przy nicku wyswietlil>sorki ale zarejestrowalem sie 15min temu  prosze o wyrozumialosc

Offline Gunses

• Arystokrata
  • Reputacja: 14198
  • jak z debilem.
    • Karta postaci

Drzwi na Dworze Irdorath
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Październik 2007, 18:11:11 »
drzwi ci sie nie otworzyly .. nic dziwnego.. teraz muszisz znowu isc 2x na gore po przelanczac przelaczyniki 2x na dl i zrobic to samo... i przed tymi duzymi drzwiami pojawi ci sie 2 przelacznik wcisnij go drzwi znowu sie niby otworza.. ale nic sie nie stanie teraz musisz jestes zrobic takie dwie rundy 2x na gore i 2x na dol.. az nprzed tymi duzymi drzwiami bedziesz mial 4 prezlaczniki wtey jka juz wszytki 4 wcisniesz pojawi sie 5 ktory ostatecznie otworzy ci dzrwi.. mam nadzije ze pomoglem...

Poprostu musisz jeszcze 3 rzy zrobic taka runde jaka zrobiles za pierwszym razem..

PzDr

P.S. Odwoluje cie do solucji.. ona naprawde nie gryzie
« Ostatnia zmiana: 15 Październik 2007, 18:12:20 wysłana przez ..::Gunses::.. »

Forum Tawerny Gothic

Drzwi na Dworze Irdorath
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Październik 2007, 18:11:11 »

Offline Enzo

• Magnat
  • Reputacja: 4
Drzwi na Dworze Irdorath
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Październik 2007, 18:56:06 »
Myślę, ze w Solucji Gothic II masz dokładnie opisane co i jak! Poczytaj trochę to napewno pomoże.
« Ostatnia zmiana: 15 Październik 2007, 18:56:29 wysłana przez EnzoFerrari »

Offline smoczyszatko

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Drzwi na Dworze Irdorath
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Październik 2007, 19:36:30 »
Dzieki bardzo mi pomogliscie   Przeszlem juz   pozdrawiam narqa

Forum Tawerny Gothic

Drzwi na Dworze Irdorath
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Październik 2007, 19:36:30 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18