Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Sposoby na EXP

<< < (3/3)

Giual:
Ja mam różne sposoby graliście w moda "Mroczne Tajemnice" to tam codzień dodaje się jakiś ścierwojad lub inne zwierzątko łatwe w koszeniu są Kretoszczury.Miałem 3 lvl miecz z 10 obrażeniami i 15 siły i na dodatek nie miałem pancerza i zabiłem 14 Kretoszczurów i nabiłem 1 lvl i poszłem spać i na następny jakieś 1,2 sie pojawiają i znów EXP prawie za free po jak Kretoszczur się zaatakuje i mu się uda to bardzo mało życia zabiera.

Radagast:
Jak jesteś w 1 rozdziale, to naucz się posługiwania bronią jednoręczną od Scattiego w SO i nabij sobie siły u Diego. Potem idź do NO i powybijaj szkodniki (tylko nie zabijaj!). Czasami za jednego można dostać 150 exp. Dodatkowo można zdobyć lepszą broń i kasę.
Jak będziesz walczył to inni cię nie zaatakują, a szkodniki są łatwe do pokonania.
Ja tak w 1 rozdziale nabiłem sobie ok. 1500 exp.! i zdobyłem duuuuużo rzeczy (np. mikstury, ryż itd.)

Uchiha Sasuke:
Ja radze w 3 rzdziale pod konie zalatwic calom sara kopalnie wszystkich w kopalni w NO i caly SO nie powiem ile to expa bo nie dam rady zliczyc

fijolek:
Ja żeby XP zdobyć to wszystkich orków na mapie wymiotłem  

Eregrin:

--- Cytat: fijolek ---Ja żeby XP zdobyć to wszystkich orków na mapie wymiotłem  
--- Koniec cytatu ---

Ech, to to już się akurat tyczy sposobu, zabijania wszystkich na mapie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej