Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zadanie "Głodne wilki"

<< < (2/2)

.:KERTH:.:
-Oho, to pewnie te "głodomory".
Rzekł Kerth, tym samym wyciągając miecz z pochwy.
-No to będzie zabawa, co nie Kerth?
Rzekł Rhobar.
-I to jeszcze jaka hehe. Dobra, nie ma żadnego planu, po prostu zabij jak najwięcej tych bydlaków...
Kerth to powiedziawszy, wyjął łuk, i nakładając strzałe na cięciwe, napiął ją. Wycelował w jednego wilka, który oddalił się od reszty. Póścił strzałe w kierunku wilka. Niestety, strzała przeleciała obok wilka, wbijając się w pień. Wilka spojrzał w kierunku Kertha, i warcząc zaczął biec do mnie. Jednak ja, nietraciłem zimnej krwi, napinając tym samym cięciwe, z kolejną strzałe. Kerth póścił cięciwe, a strzała poleciała w kierunku głowy wilka. Bestia padła na ziemie martwa. Kerth schował łuk, i wyciągnął miecz, biegnąc w kierunku pozostałych wilków, które już były blisko pastwiska...

Wilki-4

MooN:
Rhobar widząc Kertha także wyjął łuk i wystrzelił w najbliższego wilka. Trafił go prosto w łeb, ale to go nie powstrzymało. Wyjął miecz z pochwy na plecach i jednym zgrabntm ruchem odciął łeb bestii. Kolega poprzedniego wilka widząc jego śmierć ruszył na Rhobara. Ten stał się niewidzialny i skradając się do potwora złamał mu kręgosłup (grzbiet).
Wilki-2

.:KERTH:.:
Kerth podbiegając do reszty wilków, ciął jednego z grzbiet. Bestia zaskowyczała przeraźliwie, i padła martwa na ziemie, łamiąc przy tym do reszty kręgosłup. Drugi wilk zauważył Kertha, i warcząc, biegł w kierunku łowcy. Podskoczył, i uderzyłem bestie z wyskoku. Wilk padł martwy na ziemie. Podbiegłem do wilków, i pobrałem z nich krew. W sumie 3 litry. Czekaliśmy na dalszy rozwój wydarzeń...

Wilki-0

Izrael:
Gdy łowcy zabili już wszystkie wilki poszli zawiadomić o tym farmera i wrócili do twierdzy.

Zadanie wykonane.

Kerth - 150 sztuk złota, 3 punkty reputacji, 10 PÂŁ
Rhobar II - 150 sztuk złota, 3 punkty reputacji, 10 PÂŁ

Opiekun - 2 punkty reputacji

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej