Jako, że PM to też pewnego rodzaju komunikator, to pozwolę sobie uchylić wam rąbka tajemnicy, jak wygląda pouczanie usera "od kuchni"...
(Nie powiem z kim przeprowadziłem rozmowę, bo Magnus Dux Wolly by się obraził)
Sprawa wygląda następująco, gdzieś na forum napisałem w jednym z tematów jego autorstwa piękny quiz, na który miał wysłać mi odpowiedź. Widocznie user zdenerwował się, że publicznie go upokorzyłem i napisałem do mnie jedną wiadomość.
Jeb się skurwysynu człowiek zakłada wątek a tu mu taki skurwysyn,gówniarz z podstawówki mówi wytrawnemu fanowi gothic.Tematu nie było a i przekaż temu sukinkotowi Boba Fett że też mnie wkurwia.
P.S.Byłeś,jesteś i będziesz skurwysynem,wazeliniażem i niby fanem.Nie wiem czy wogóle kiedyś widziałeś Gothica a moderatora to chyba sam se dałeś poprzez zaspamowanie.
P.S.Za taki SPAM parę latek w popr.i co dwa tygodnie mamusia przychodzi Uśmiech
Ja człowiek zdziwiony, bo nie spodziewałem się takiej reakcji MDW i zdziwiony "gówniarzem z podstawówki" oraz tym, że sam dałem sobie rangę moderatora poprzez zaspamowanie forum- jeśli za to by się dostawało moda, to na TG byśmy mieli armię moderatorów... Zdziwiło mnie również to, iż user nazwał się wytrawnym fanem, co widocznie bardzo go uszczęśliwia. Ja człowiek spokojny, można powiedzieć, że wykształcony podszedłem do odpowiedzi ze stoickim spokojem.
Ty jebana kurwo,
Widać, że twoje słownictwo jest bardzo ubogie, bo bardzo często używasz słowa skurwysyn. Wnioskuję, że nie wiesz co to znaczy, ale pewnie stary cię tak nazywał, gdy dymał cię w dupkę...
Rozumiem, iż możesz być zdenerwowany na cały świat, że jesteś tanią- w dodatku głupią- dziwką, ale uwierz mi, to tylko twoja wina. Patrząc na twoją wiadomość aż ciśnie mi się na usta złota sentencja o. Rydzyka:
"Nie nazywajmy szamba perfumerią"
Nie muszę chyba mówić, że w tym wypadku ty przyjmujesz rolę szamba, które stara się za wszelką cenę przyjąć pozory bycia perfumerią...
Co do twojego drugiem post scriptum, to muszę cię zasmucić, ja nie mam 7 lat jak ty- swoją drogą rozumiem, świadomość, że za rok będziesz przyjęty sprawia, iż czujesz się dorosły- Mam już ponad 20 i taki wyrostek, który próbuje mi zaimponować dużym natężeniem słowa "skurwysyn" jest dla mnie śmieszny.
Jeb się szmaciarzu...
Serailo
I tutaj chyba nic nie muszę komentować, bo wszystko jest zrozumiałem, mimo to wiadomość Pana MDW przemieniła porypany dzień w przyjemny dzionek, bo od dawna nic na forum mnie tak nie rozśmieszyło. ;]